• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimiz 1.5 Saatte Tepe Taklak Oldu.

Klasik asker tavirlari.o aramazsa arama.msj vs yazma.seni cantada keklik sanmaya baslamis.biraz uzak dur.pesinde kostur.ben subay esiyim canim.askerlerde acayip yuksek ego vardir.cogunlugu boyledir.kendine alistirincaya kadar pesinde kosar.senden emin olunca uzaklasir.takmaz fazla.sen o yokkende gez toz rglen isine okuluna bak.kismette ne varsa o olur.israrci olma

Yemin ediyorum içimde erkeklere karşı gram güven kalmadı sonunda.
Kim kime güvense elinde kalıyor şaka gibi.
Adama bak durup dururken...
Benim aklıma ilk olarak '' başkası '' geldi. Belki eskidir belki yenidir belki bi şeydir ama başkası hissini uyandırdı.

Üstüne düşme kendi haline bırak, zaten uzaklaştığını görünce kendisi yaklaşır.

Yemin ediyorum içimde erkeklere karşı gram güven kalmadı sonunda.
Kim kime güvense elinde kalıyor şaka gibi.
Adama bak durup dururken...
Benim aklıma ilk olarak '' başkası '' geldi. Belki eskidir belki yenidir belki bi şeydir ama başkası hissini uyandırdı.
Ariza hepsi gercekten hemen ilgilenince bitaraflari kalkiyor

sessizliğini koru gıdıkını çıkartma , bakalım ne yapacak . dengesiz bu erkek milleti !

Klasik asker tavirlari.o aramazsa arama.msj vs yazma.seni cantada keklik sanmaya baslamis.biraz uzak dur.pesinde kostur.ben subay esiyim canim.askerlerde acayip yuksek ego vardir.cogunlugu boyledir.kendine alistirincaya kadar pesinde kosar.senden emin olunca uzaklasir.takmaz fazla.sen o yokkende gez toz rglen isine okuluna bak.kismette ne varsa o olur.israrci olma
Kesinlikle buda öyle telefona bakmadigimda musait olmadiginda acacaksin telefonu musait degilim de kapatacaksin dedi bende senin emrinde ki asker degilim seneye subayin olupda canini okumayim dedim

Aynen belki de senlik birşey değil belki ailesi birşey dedi sende bil istemez yani azcik sabır derim sonuçta aldatmamis vs konusmamazlik etme baktın hala böyle devam son noktayı koyarsın hayır ayrılmak istediğinde seni suçlaması elimden geleni yaptım dersin oda seni kaybettiğine yansın tuttussun
bugun gurur meselesi yapmayım dedim bi aradim kac kere whatsaba girmis kac kere instagramdan forograflarima bakmis aramadi geridi dönüş yapmadi

bugun gurur meselesi yapmayım dedim bi aradim kac kere whatsaba girmis kac kere instagramdan forograflarima bakmis aramadi geridi dönüş yapmadi
Farkında mısın adam döndüğünde seni bıraktığı yerde bulacağından inanılmaz emin

Farkında mısın adam döndüğünde seni bıraktığı yerde bulacağından inanılmaz emin
Bilmiyorum değişik olması kafami karıştırıyor dese istemiyorum yada şöyle boyle eyvallah der gideriz belirsizlik insani mahvediyor

Az önce aradı ve şunları söyledi. Alo Merhaba canim dedi bende merhaba dedim soguk bir tavırla sordum açık açık anlat bana 1 saatte bir insan nasil 360 derece döner hikayesini dedim. Beni bekleme sevme filan dedi bende ne ayrilmak mi istiyorsun bak ozaman şunu da kafana sok dedimki memleketten dönüp geldiğinde ya ben pismanim seni seviyorumda dersen ne beni ilk gördüğün yerde olurum nede ben seni...

Ararsan birdaha da bulamazsin beni dedim sonra memlekete bi gidiyim kafami dinleyim yanlış birsey yapmamak senden ayrilipda pisman olmamak icin düşüncem en son kavga ettigimizde donmezdim ayrilcak olsam dedi bende ozaman bana net konuş ne skintin var dedim.

Sana anlatamayacagim birşeyler vardir belki dedi. Sonra yanlis da dusunme sana ne ihanet ettim nede baska biri var aklina yanlis seyler getirme hic konusmak istemiyorum kimseyle dedi. Ozaman yaz arada ölsem umrun olmayacam dedim. Ya beni whatsapta mi görüyorsun sanki cevrimici gordunmu dedi.

Evet gördüm dedim ozaman yaz ozaman yaz dedi.Bende buzaman kadar ben kostum sen yaz dedim. Ha birde askeriyenin sartlari agirlasmaya baslamis sabah 7 de uyandirirken artik 5 de uyandirmaya başlamışlar filan. Durum böyle

Memlekette biri daha var ve orda sana yazmayıp onunla olacak bu yüzden zaman istiyor diye düşünen bi tek ben miyim?

Back
X