- 30 Ağustos 2008
- 1.450
- 1.252
- 658
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Ariza hepsi gercekten hemen ilgilenince bitaraflari kalkiyorYemin ediyorum içimde erkeklere karşı gram güven kalmadı sonunda.
Kim kime güvense elinde kalıyor şaka gibi.
Adama bak durup dururken...
Benim aklıma ilk olarak '' başkası '' geldi. Belki eskidir belki yenidir belki bi şeydir ama başkası hissini uyandırdı.
Üstüne düşme kendi haline bırak, zaten uzaklaştığını görünce kendisi yaklaşır.
kesinlikle dun sadece bikere whatsapa girdi cikti gun icindede hic girmiyor uzaktan da takip ediyor kendisi atsın bakalim memleketten de dönünce arar beyimiz aklima anca gelirizÜstüne düşme, kendi haline bırak
Kesinlikle buda öyle telefona bakmadigimda musait olmadiginda acacaksin telefonu musait degilim de kapatacaksin dedi bende senin emrinde ki asker degilim seneye subayin olupda canini okumayim dedimKlasik asker tavirlari.o aramazsa arama.msj vs yazma.seni cantada keklik sanmaya baslamis.biraz uzak dur.pesinde kostur.ben subay esiyim canim.askerlerde acayip yuksek ego vardir.cogunlugu boyledir.kendine alistirincaya kadar pesinde kosar.senden emin olunca uzaklasir.takmaz fazla.sen o yokkende gez toz rglen isine okuluna bak.kismette ne varsa o olur.israrci olma
Hemde nasil için için kendini yiyodur msj atacagimi arayacağımi bekliyor hepsi dengesiz az var duzgumisessizliğini koru gıdıkını çıkartma , bakalım ne yapacak . dengesiz bu erkek milleti !
Hemde nasil için için kendini yiyodur msj atacagimi arayacağımi bekliyor hepsi dengesiz az var duzgumi
Yani ben buma bikere özledim dedim ya beyefendi uçuşa geçti yoksa onceden ben tersliyodum pesimde perişan dıHeh o yüzden sessizliğini koru ters davranan kendisi bir de üzerine düşme , kendi yazsın
Yani ben buma bikere özledim dedim ya beyefendi uçuşa geçti yoksa onceden ben tersliyodum pesimde perişan dı
bugun gurur meselesi yapmayım dedim bi aradim kac kere whatsaba girmis kac kere instagramdan forograflarima bakmis aramadi geridi dönüş yapmadiAynen belki de senlik birşey değil belki ailesi birşey dedi sende bil istemez yani azcik sabır derim sonuçta aldatmamis vs konusmamazlik etme baktın hala böyle devam son noktayı koyarsın hayır ayrılmak istediğinde seni suçlaması elimden geleni yaptım dersin oda seni kaybettiğine yansın tuttussun
Farkında mısın adam döndüğünde seni bıraktığı yerde bulacağından inanılmaz eminbugun gurur meselesi yapmayım dedim bi aradim kac kere whatsaba girmis kac kere instagramdan forograflarima bakmis aramadi geridi dönüş yapmadi
Bilmiyorum değişik olması kafami karıştırıyor dese istemiyorum yada şöyle boyle eyvallah der gideriz belirsizlik insani mahvediyorFarkında mısın adam döndüğünde seni bıraktığı yerde bulacağından inanılmaz emin
Olabilir ayrildiginda beni bulamazsin ayrilmak mi istiyosum dedigimde kivirmaya da basladiMemlekette biri daha var ve orda sana yazmayıp onunla olacak bu yüzden zaman istiyor diye düşünen bi tek ben miyim?
+1 Kesinlikle benim aklıma da bu geldiMemlekette biri daha var ve orda sana yazmayıp onunla olacak bu yüzden zaman istiyor diye düşünen bi tek ben miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?