İlişkimi nasıl düzeltebilirim

zehraaaaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
1
0
24
Merhaba hanımlar yaa kafam o kadar allak bullak ki burdan sizlere de sormak istedim 4 yıllık bi ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz ne kadar tartışsak da barışıyoruz asla 2 gün ayrı kalamıyoruz ailelerimiz biliyor ciddi bi yolda ilerliyoruz ama ne yazık ki çok da çukurlara düştük birbirimize karşı saygımızı bozduk güvenimizi sarstık ikimiz de bunun farkındayız toparlamak istiyoruz özellikle erkek arkadaşım çok daha fazla toparlamak istiyor son bi kaç aydır sınırlarımızı aştığımızın farkındayız bi toparlama kararı aldık yazın düğün yapmayı düşünüyoruz tabi bu şekilde olmaz saygı herşeyden önce gelir biz eski ilişkimize dönmek istiyoruz nasıl bi yol izlemeliyim ne yapmalıyız saygımızı güvenimizi nasıl tekrar oturtabiliriz ikimiz de bunu çok istiyoruzz sizler de fikirleriniz ile yardımcı olur musunuz

Neler olduğunu biraz anlatırsanız daha iyi yorum gelir

Eskitmis, yipratmissiniz. Eskinin yenisi olur mu bilmem. Hele de saygıyı kaybettiyseniz nasıl olur bilemedim. Umarım toparlarsiniz.

Güven ve saygı bittiğinde yerine tekrar konulması zor şeyler. Örneklendirseniz daha sağlıklı yorum yapabilirdik ama ben bu iki kavramın yıprandıktan sonra tekrar düzeleceğine inanmayanlardanım. Bir kere yüz göz olunca ne yaparsanız yapın devamı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…