İlişkim için mücadele vermelimiyim

Bizde kizlik falan filan çok ama çok önemli bişey resmen o yoksa sen bittin. Ama bunada pek takmiyorumda kendimden utaniyorum
Utanacak birsey yok. Kimseyi alakadar etmez bu durum. Ha baskıyla olması doğru değil mesela. Ya da sırf bunun için adama bağlı kalman. Bu konuda bekaret en son dert bile değil. Senin deyiminle seni, kızlık ile değerlendirecek kimseyle olma zaten.

Asla lisede tanıştığım biriyle uzun süreli birlikte olup evlenmezdim. Çünkü o kişi dışında başka birine odaklanamıyorsun. İlişki de neyin sağlıklı, sağlıksız olduğunu bilmiyorsun. Keşfetmeye vaktin olmamış. Lise sevgili tutulacak dönem de değil bence zaten bolca arkadaşlık edinirsin. 7 Yıllık ilişki süresi bile bence fazla. 3-4 yıl üniversite ile geçti diyelim 1-2 yılda aile tanışması, nişan olması lazım. Gereksiz uzatmalara gitmiş ilişki. Heyecan kalmamış, haliyle bitme aşamasına gelmiş. Gitmeye gönlü varsa engel olamazsın. olma da zaten

Asla lisede tanıştığım biriyle uzun süreli birlikte olup evlenmezdim. Çünkü o kişi dışında başka birine odaklanamıyorsun. İlişki de neyin sağlıklı, sağlıksız olduğunu bilmiyorsun. Keşfetmeye vaktin olmamış. Lise sevgili tutulacak dönem de değil bence zaten bolca arkadaşlık edinirsin. 7 Yıllık ilişki süresi bile bence fazla. 3-4 yıl üniversite ile geçti diyelim 1-2 yılda aile tanışması, nişan olması lazım. Gereksiz uzatmalara gitmiş ilişki. Heyecan kalmamış, haliyle bitme aşamasına gelmiş. Gitmeye gönlü varsa engel olamazsın. olma da zaten
Ben ortaokuldan beri aynı adamı seviyorum lisede sevgiliydim araya bir ayrılık da girdi ama şuan evliyim zaten lisedeki sevgiliden ne olacak arkadaşsın yine. Gayet heyecan yerindeydi hamile kalana kadar. Şimdi tanışsam yine onunla evlenirdim

Kızlar şimdide başka biriyile evlenmek doğrumu bilmiyorum çünkü ben sadece seninle evlenmek istiyordum ama şimdi aileyede benden torun lazım acaba evlenmelimiyim ne yapacağıma karar veremiyorum diyor

Bilmiyorum ki çok seviyordum. Klasik gelecek ama ailemde onu istemiyordu ve karşı geldiler ama ben hala görüşmemizi sürdürdüm
Seni çok iyi anlıyorum ama şöyle bir durumda var aileler onaylamıyorsa bir bildikleri vardır. Bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır.

Da
Daha önce biliyordu onunla konuştuğumu ama ne konuştuk falan onları ben soylemiyordum. Ben onunla sadece çocukca bi sacmalikdi yakınlık falanda konusmamistik. Şimdi ap açık söyledim ama hem inanmıyor hem onuna duygularımın olduğunu söylüyor
Çok saçma 7 yıllık bi ilişki var ortada. Yani 7 yıldan fazladır bu adamı gizlice sevdiğine ve onu kandırdığına mı ikna etmiş kendini? Bana biraz paranoyakça geldi kusura bakma. Bu insanın ruh sağlığına güvenemem ben.

Kızlar şimdide başka biriyile evlenmek doğrumu bilmiyorum çünkü ben sadece seninle evlenmek istiyordum ama şimdi aileyede benden torun lazım acaba evlenmelimiyim ne yapacağıma karar veremiyorum diyor
Ben doğru mu anladım? aile torun lazım o yüzden seninle evlenebilir mi diyor?
Sen kulukça makine misin?

ayy g.tüm.
bulmus küçücük yaşta kizi cikmis 7 sene. bu saatten sonra bulabilecek sanki kimseyle konuşmamış kiz.
subyanci gibi kendinden on yas kucuklere bakmazsa bulamaz

Ve ben eski konuştuğum çocuğu onun yerine koyarak yani onda o çocuğu görerek konuşuyormuş ve bunuda kendine yedirmeyecekmis
Çok tehlikeli bi erkek tipi. Büyük ihtimal de kendi her b.ku yiyordur.
Bahane bulmuş kendine, hiç bu kadar senem gitti şu kadar senem gitti diye üzülme önüne bak Allah kurtarmış

Back
X