ilişkileri beceremiyorum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var

Ulaşılmazı oynayın en azından başlarda, sürekli bi kaybeder miyim acaba korkusu olsun
Kendinizden taviz vermeyin
Hayatınızın odak noktası yapmayın, çok sevseniz de ölüyorum bitiyorum moduna girmeyin
Fedakarlık yaptıkça nedense bi sıradanlaşıyoruz az seviliyoruz
Tabi şansımız yaver gitmez ve hödüğün biri çıkarsa ne yaparsak yapalım boşa
Çoğumuz sevgilimiz olduğunda tüm hayatımızı ona endeksliyoruz. Tüm hayatınız o olmasın hayatınızın bir parçası olsun sadece

Altina imzami atarimmm.
Aynende oyle.
Aldatma degilki buuu.
Sen aynisini yap bak noluyor.

Nasıldı senin:)

Ayrildik su an 1 bucuk sene oldu ayrilali.
2 sene ciktik
Kurtuldum diye sevinicem ama whatsappdan hala gonderi yapiyor.
Aldatmisti beni kac kere karaktersiz.
Gorende o degil ben aldattim sanicak.
Harfiyen yaziyorum whatsapptaki durumunu: Ben asla pes etmezdim Ama sen savasmaya degmezsin.
Gulermisin aglarmisin.

Ablasina dedim: soyle kalibinin adami olsun sov yapip durmasin whatsapptsn.
Ablasina diyoki sapsik58 benim gibi seveni bulamaz artik.
Dgru bunun gibi seveni, bunu gibi sadigini bulamam ben.
Soylemismiydim, zamaninda 2 kere aldatti bu seven adam

İnsan bira kader kıymet bilir nankör seni en azından sayabilmişsin sen şükret

Özelden konuşalım konu dışı olcak nası anlamıştın aldatıldığını

Merhabalar, yakın olduğum bi şeye konu açmışsınız cevap vermek istedim.
Benim konum soğutmak değil, kendi düşüncelerimin beni yönlendirmesiydi.
Konuya geçicek olursam, aile ilişkilerimde evlilikler hep kötü bitti ya da sorunluydu ve bu şekilde ilişki yaşıcağımı düşündüğüm ve kendimi buna inandırdığım için, fark etmedende olsa karşı tarafa hissettirdiğim buydu. İkili ilişkilerimde hep üzüldüm. Sevildim ama ilişki acısını bilinç altıma yerleştirdiğim için, o acıyı çektim kendime.
Dahası evlilik korkusu başladı ve bu nedenle ilişkilerimi sonlandırdım. Şu anda nişanlıyım ve atlattım bunları. Fakat kendi bilinç altında yarattığın şeyler sen fark etmesende gerçek olmaya başlıyor, kendini şartlandırmamanı öneririm. Çünkü hep bu şekilde başlıyor, yapmıyorum desende, yazından okuduğum kadarıyla şartlandırmışsın, bu şekilde devam edersende aynı sonlarla karşılaşıcaksın. Bunu bi kısır döngü olarak düşün, tanıştığın her insanda aynı korkuyu sen düşünce olarak yayıyosun.
Bu düşüncelerinin neden kaynaklandığını ve bilinç altındaki korkuyu bulmanı öneririm. :) ve bunu yendiğinde aslında bu kısıtlamayı sadece kendin geliştirdiğini bulucaksın.

kendini dışardan görmeye çalış. sadece "çok üstüne gidiyorsun" o kadar mı? mesela çok mu kıskançsın? ya da soğuk musun? ya da ? sonuç olarak cevabı kendin bulacaksın.
ya da açık açık çocuğa sor yapıcı bir şekilde

aslında doğru söylüyosun ben biriyle tanışmaya korkuyorum hoslansam da bunu belli etmek istemiyorum cünkü elimden kayıp gitceğini düşünüyorum.. düşüncelerim de hep gerçekleşiyo.. bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum ama suanda hoslandığım kişi de baska bi kızla takılmaya başladı (belki iyi arkadaşıdır bilemem) yani her zaman kaybetceğimi düşünerek bi insana yaklaşıyorum ( daha doğrusu yaklaşamıyorum) o bana yaklasınca da kaybediyorum.. bilmiyorum umarım bu düşünceyi atlatabilirim ama dediğin çok doğru..

ya valla hiç endekslemedim hatta özelde bi arkadasla da konuşuyoruz bunu hiç peşinden koşmadım ilgisiz davrandım az konuştum falan şimdi başka kızla takılıyo yani ben o arar mı acaba diye beklerken adam çoktaaan gitmiş..

ilgilenen insanlara sormuşluğum var hatanın nerde olduğunu görmem için yani aramızdaki o şey bittikten sonra sordum genelde hatayı anlasam da çözüme ulaşamıyorum düzeltemiyorum kendimi ve nasıl düzeltmem gerektiğini bilmiyorum

herşeyi deniyorum bu sefer ki arkadaşımızda ilgisiz olmayı seçtim ben de çok ilgi göstermedim zaten hayatımın odak noktası yapmam artık hiçkimseyi o kadar kör kütük aşık olma zamanlarım geçti.. ben ilgilenmedim aramasını bekledim ama adam başka kızla takılıyo valla
güzel bi söz okudum bugün bir arkadaşımın profilinde 'keşke şunu yapssaydım o zaman severdi deme o ne yaptı da sen sevdin?' diyodu... çok da mantıklı geldi..

işte son cümlede hersey belli DEMEK Kİ İSTEMİYOLAR.. çünkü ben arkadaşca yaklaşıyorum yani her zaman değil de en azından şu son çocukta öyle davrandım. geleceği planlayan biri asla olmadım (5 yıllık sevgilimde bile) sorular sormadım aslında davranışlarım erkeklerin istiyceği tarzdan etliye sütlüye her halta karışmam ben.. hem zaten o aşamaya gelemiyorum ki kimseyle gelecek planları kurma olayı olmuyo bile sevgili olamıyoruz işte bu yüzden son cümleyi söylüyorum demek ki beni tanıdıktan sonra vazgeçiyolar istemiyolar.. sorun bende bu çok belli..

şu yazılanları okuyunca beni anlatmış dedim ben de akrep kadınıyım demek erkekleriyle aynı özellik

ben de nişanlıyım eski sevgililerimden kurtulamıyorum bir yerden birisi çıkıyor numaramı değiştirip kimseye vermiyorum gene de bulup huzurumuzu kaçırıyorlar nişanlımmış gibi arıyorlar bir de boşverin böyle iyi

illa biri olmalımı,bence sen böle mutlu olmayı dene,eğer bırı olacaksa gelir,birde seçim tercıh yanlışlığı mutsuzluluk getirir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…