- 26 Ekim 2008
- 4.979
- 5.013
- 37
- Konu Sahibi mavisincap
Ya değişik bir model işte,bilirsin.enteresan bir Tanışma 4 aylık birliktelik.sonra iletişim problemi Gündeme geldi,çok fazla aramıyor falan,medenice söyledim,zaten herseyi konuşma meraklısı.e trip atmadım sakince konuştum neyse uzlaştık ama o akşamdan sonra koptu bu,seviyorum ama enerjim yok falanlar.2 haftadır görüşmüyoruz.
Hmm konusma mecburiyeti var gibi düsünüyor olabilir belkide cok rutine bagladiginida düsünebilir bugun bi yazi okumustum baska bi platformda erkek tarafindaki düsünce direk su sevgilim cok güzel cok iyi kalpli uzun zamandir birlikteyiz ama onunla hergün konusma mecburiyetinden sIkIldim diyordu tabi bu da baska bi erkek
bence bi süre üstüne gitme ama uzaktan takip etme imkanin varsa da takip et bak napiyor ne ediyor.. cok ilgilenincede kendilerini bisi saniyor bunlar..
Canim bilmiyorum ama ben asiri sicakkanli bir insanim sevgimi belli ediyorum direk .Ama sekil A olarak gördügün üzere iyi bir özellik degil erkek milleti kendini bisi saniyor bi yerlerini kaldirmaya gerek yok soguk davran cok ilgini belli etme sevgili olana kadar ne zaman gelip acilirlar o zzaman sende belli edersin.ben de 26 yaşındayım olacaksa olsun artık.. yeni insanlarla tanışmaya korkuyorum hoşlansam kaybediyorum başlamadan bitiyor. artık aramda elektriklenme olan erkeklere bile arkadaşça davranıyorum ki gitmesinler diye.. ama bu son çocuğa öyle yapamadım yakın davrandık çok hoşlandım ve yine kaybediyorum ya sevgili bulunur mesele o değil aslında ama ben kendim sevebileceğim gerçekten hoşlandığım kişiyle olmak istiyorum.. o olmuyor işte.. sanırım çok üstlerine düşünüyorum..
Sevgili olmak isteyen zaten ugrasir hic ugrasmayan bir insandan hicbisi olmaz