ilişkileri beceremiyorum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var

Hmm konusma mecburiyeti var gibi düsünüyor olabilir belkide cok rutine bagladiginida düsünebilir bugun bi yazi okumustum baska bi platformda erkek tarafindaki düsünce direk su sevgilim cok güzel cok iyi kalpli uzun zamandir birlikteyiz ama onunla hergün konusma mecburiyetinden sIkIldim diyordu tabi bu da baska bi erkek
bence bi süre üstüne gitme ama uzaktan takip etme imkanin varsa da takip et bak napiyor ne ediyor.. cok ilgilenincede kendilerini bisi saniyor bunlar..

Canim bilmiyorum ama ben asiri sicakkanli bir insanim sevgimi belli ediyorum direk .Ama sekil A olarak gördügün üzere iyi bir özellik degil erkek milleti kendini bisi saniyor bi yerlerini kaldirmaya gerek yok soguk davran cok ilgini belli etme sevgili olana kadar ne zaman gelip acilirlar o zzaman sende belli edersin.
Sevgili olmak isteyen zaten ugrasir hic ugrasmayan bir insandan hicbisi olmaz

sevgili olmak istemeyen erkekleri bile dize getiren kızlar var işte.. napıyım hoşlandım çok ondan o da beğendi anladım.. sevgili olmak istediğini düşünmüyorum açıkcası ama beni sevdi biliyorum.. ben de sıcakkanlıyım değer verdiğimi çok belli ediyorum senin gibi başta benle buluşmak için takla atanlar ben ilgi gösterdiğimde yok oluyolar..

Ya sürekli görüşelim değildi zaten 4 gün konuşmuyoruz mesela sadece mesaj e insan haliyle düşünüyor.okuduğum kadarıyla dürüst olduğu söyleniyor akreplerin,açıkça sordum başka bir kadın mı var,ben sana ne yapmış olabilirim diye.yok diyor.sen iyisin hoşsun ben senden memnunum falan.bir kaç hafta böyle can çekiştim,yazarsam yazıyor.en sonunda ben istersen görüşmeyelim artık sen de rahatlarsın bu kararla belki dedim hiçbirşey demesek olur mu dedi,ona da tamam dedim,sağol oysa ben bunu bile haketmiyorum demez mi?

İlk nisanlima çok serbest biraktigm için gitti ahmetde ilginle beni bunaltdin dedi gitti ona yasam alanı birakmamisim vs vs bilmiyorum kafamda deli sorular

Kizlar bu konuya bir cozum bulabildiniz mi. Ben de ayri bir olayim benim de karsima olabiliteli insanlar cikmiyor hic :)
Artik bu durum canimi feci haldede sikmaya basladi acikcasi.. Uzunca suredir yok yok hic bir gelisme yok. Ben de sevmek istiyorum sevilmek istiyorum. Olmuyor. Olmayacak da sanirim..

yaa şu her erkeği elde edebilen fenaa kızlar varya.. onlardan varsa aranızda allah aşkına yardım etsin çok ihtiyacımız var
Ya aslinda onlara degil de bizi sevicek deger vericek insanlara ihtiyacimiz var :) sevmek sevilmek istiyoruz cok zor birsey mi anlamadim.. Ben istedikce geri tepiyor olmuyor anlayamadim bende

Nedeni aslında kendinizde bulmuşsunuz biraz, eğer aşırı ilgi gösterirseniz herkes kaçar ki erkekler fazla ilgiyi sevmez. Karşınızdaki kişiyi hayatınızın odak noktası yapmayın ilk başta, o olmasa da olur gözüyle bakın. Ve tüm dertlerinizi sıkıntılarınızı anlatmayın :) Karakteriniz hakkında tüyolar vermeyin gizemli olun, o sizi kendi tanımaktan keyif alsın. Aslında şu da bir gerçek size aşık olan bir erkek bunların hiç birine aldanmaz. Doğru insanı zamanı geldiğinde bulacaksınız yaşınız ne olursa olsun dert etmeyin. Her nasip vaktine esirdir.

ya ille de bi sevgilim olsun diye demiyorum bunları.. hoşlandığım ve benden hoşlanan insanları kendimden uzaklaştırmak istemiyorum. ilk buluşma oluyo genelde ikincisi gelmiyo.. hani biraz ilerlerese bişeyler beni tanısa belki de daha cok sevcek.. birden odak noktası yapmıyorum ama en azından ikinci kez buluşabilsem

Akrep erkeğinin dürüst olduğunu zaytungda falan mı okudunuz kızlar iki tane tanıdım al birini vur ötekine. Bide safa yatıp yaparlar aldatma olayını. Bunun nesi aldatma falan derler. Bildiğiniz şeyleri bile inkar ederler. Dürüst diyen kim allah aşkına?? Yalancılıklarıylw düzenbazlıklarıyla ve cinsel beklentileriyle nam salmış bunlar. Ne dürüstü

Aklıma hemen 'geleceği planlayan' kadın modeli geldi.
Böyle huylarınız varsa vazgeçin, bırakın erkek düşünsün bunları.
Eğer sürekli arayan soran bir tipseniz, uzaklaşmaları yine normal.
İlk günlerden öyle yıllardır sevgiliymişsiniz gibi davranmayın, hayatınıza girmek için çabalamalarına müsade edin.
Erkekler kendilerine sürekli sorular soran kadınları itici buluyor.
Örneğin 'neden ben, neyimi beğeniyorsun, beni mutlu etmek için neler yapabilirsin, kaç çocuk düşünüyorsun' gibi fii tarihinde kalmış sorulardan uzak durun.
Ya da aksine ne yapılırsa yapılsın suskun ve tepkisiz iseniz, uzaklaşmaları hatta kaçmaları normaldir.

Kısaca, arkadaş gibi yaklaşın.
Normal, yeni tanışmış bir arkadaş gibi.
Varlığı ile yokluğu arasında pek bir fark olmayan, muhabbeti rahat şekilde ilerleten, günlük şeylerden ve olaylardan konuşan, aynı zamanda hayatını da onun için aksatmayan sıradan bir insan gibi davranın.
Eğer istiyorlarsa, onlar bu durumu değiştirmek için adın atacaklardır zaten.

Dediklerinize katılıyorum ancak şöyle bir durum var.
Akrep erkeğinin o kurnazlığı, o yalancılığı ta ki bir akrep kadını ile karşılaşıncaya kadar...
Bu erkeğin hakkından ancak bu burç kadını gelir.
Deli deliyi görünce sopa saklar hesabı.

Evet mantıklı ama ben akrep kadını değilim,ve tıkandım kaldım şimdi.gerizekalı gibi konuşmadım şimdi kafamda deli sorular.offf.kimisi gururludur senden bekler diyor kimisi sessiz Kal bekle diyor,ama kurt kemiriyor yani.Lütfen biraz daha detay verin

Çevremde hep akrep erkeği olmuştur ve karakterleri ne kadar farklı olsa dahi hepsinin aynı olduğu konular mevcut.
İlki, bulmaca çözmeyi severler. Yani gizemli bir kadın her zaman onları cezbeder. Bilinmeye olan merakları yüzünden, hep o gizemi çözmeye çalışırlar.
İkincisi, özgürlüklerine, rahatlarına çok düşkün ve dominantlardır. Lakin, her dediğine tamam diyen kadını asla istemezler. Çünkü çözülecek bir şeyi kalmamıştır. Yeri geldiğinde onunla çatır çatır kavga eden, onu çok umursamayan, kendine söz geçirtebilen kadını ararlar.
Üçüncüsü, bu burç erkeği, özgüven abidesidir. Zannedersiniz ki kendileri adeta bir firavun. Bu şekilde adamın asabını bozarlar. Yeri geldiğinde küçümser tavır sergilerler. Ama karşılarındaki kişi kendinden emin ve akrep erkeğinin o şişkin egosu altında ezilmek bir kenara dursun, kendi egosunu konuşturuyorsa yine bu adam kuyruğunu kıstırır, şapşala döner.

Bir diğeri, bu erkekler hep 'armut piş, ağzıma düş' modundadır. Hayatlarında kendileri dışında hiçbir şey için çabalamazlar, herkesin onlara hizmet etmesini, onun için işlerini yapmasını beklerler. Çünkü küçük padişahlarımız onlar! Yani, ilişki başlangıcında bile adımı karşı taraftan bekleme durumları vardır. Sakın bu hataya düşmeyin, o zaman bütün büyü bozulur.

Ve son olarak, eğer bu aşamaları atlatmış ve bir ilişkiye başlamışsanız anlayacaksınız ki, bundan öncekiler boşadır.
Sevgisiyle bulutlara çıkaran ve dünyadaki tek kadın gibi hissettiren bu adamlar, verdiği üzüntü ile de dibi yaşatırlar.
Arası yoktur onlarla yaşanan şeyde, ya hep ya hiç tir hayat tarzları. İsterlerse dünyayı cennet, isterlerse cehennem yaparlar.
Ama sevgileri öyle büyüktür ki, cehennemi yaşasanız bile o acıyı sevmeye, onun acısını başka sevgilere değişmemeye başlarsınız.

Bu kadar bilgi sahibi olmamın nedeni, eşim bir akrep erkeği ben ise bir akrep kadınıyım.
Sürekli kaçan kovalayan rollerimiz değişir.
2. ayımızda 'ben çabuk sıkılırım, zora gelemem, ilgi bekleme' diyen adam, sekiz yıllık bir ilişkiden sonra evlenmeyi istedi.
Her beş dediğinden üçüne tamam derim, ikisine arıza çıkartır, çatır çatır kavga ederim.
Kimsenin sözünü dinlemeyen bu küçük prens, duvara tosladı tabiri caizse.
Niye sıkılmadığının, neden hala beraber olduğumuzun hatta evlendiğimizin sebebini bir türlü bulamadı.
Halbuki çok açık, ipler onun elinde değil ve beni çözemedi.
Uğraştırıp duruyorum sürekli.

Çok enteresan doğrusu:)umursamaz olmaya devam mı diyorsunuz?

Ya aslında saf da değilim her kurnazlığınun altında yatanı anlarım ben de az değilim ama bıktırdılar yani. İletişim kurulmuyo

Biri ile tam da böyleydim ikincisi tam seemra kaynanaydı uğraşmak bile gelmedi içimden değmezdi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…