ilişkileri beceremiyorum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var

Benimde ayni durumum kac senedir karsima cikan bir düzgün erkek yok en son cikan kisi cok mükemmel degildi ama benim gözümde cok iyiyidi ..
sebepsiz bitti psikolojisi bozukmus beyfendinin..
muhtemelen ayrildik söylemiyor bile
Aynı ben. :KK45: yıllar sonra birine şans vereyim dedim, sözde sevdigimle değil sevenle formülünü devreye soktum. Terk edildim. :KK70: sevmiştim sonradan, o ayrı. .. :KK14:

ben ne strateji yapsam tutmuyor sonunda şuna geldim.
hayat bir matematik değildir, hesap kitap tutmaz, hayat bir şiirdir akarr gider...

hep ilgimi belli ettim, baktım kaçıyorlar,
bu sefer soğuk ve mesafeli durucam dedim, evet ilk başta geldi sonra en yakın arkadaşımla çıkmaya calıştı
yani ben gene mors , bu sefer beğenimi hissettridim bu seferde kalıbının adamı gibi durmamış oldum. yani dışardan mesefeli içerisi ölüyo bitiyo.. :)

sonuç olarak benim hiç bir stratejim hiç bişeyim tutmuyor
ben bu işlerde başarısızım arkadaş benim de yaş olud 35

Kupasız şu an ne durumdasiniz tekrardan görüşmeye başladınız mi aynı durumu bende yaşıyorum ama bizim bitti

"KUPASIZ, post: 40890633, member: 615868"]Ya sürekli görüşelim değildi zaten 4 gün konuşmuyoruz mesela sadece mesaj e insan haliyle düşünüyor.okuduğum kadarıyla dürüst olduğu söyleniyor akreplerin,açıkça sordum başka bir kadın mı var,ben sana ne yapmış olabilirim diye.yok diyor.sen iyisin hoşsun ben senden memnunum falan.bir kaç hafta böyle can çekiştim,yazarsam yazıyor.en sonunda ben istersen görüşmeyelim artık sen de rahatlarsın bu kararla belki dedim hiçbirşey demesek olur mu dedi,ona da tamam dedim,sağol oysa ben bunu bile haketmiyorum demez mi?[/QUOTE]
Kupasiz şu an ne durumdasiniz gorusuyir musunuz benimde 1 hafta önce ilişkim aynı şekilde bitti

X