- 13 Kasım 2022
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi gulsenngul
Arkadaşlar ilişkide yaş farkının önemini hakkında fikirlerinizi almak istiyorum kuzenim tanıştığı kendisinden yasca büyük bir adamla flört aşamasındalar ama adam gerçekten kuzenimi çok sevdiğini söylüyor ve kuzenim de çok mutlu olduğunu söylüyor sevgiyi iliklerine kadar hissettiğini söylüyor kuzenim kendisi gerçekten olgun bir insan 19 yaşında adamında gerçekten çok anlayışlı açık fikirli ve yaşına rağmen genç ruhlu olduğunu söylüyor kuzenim kafalarının çok uyduğunu söylüyor normal yasitindaki erkeklerin tavırları falan kendisine itici geliyormuş olgun görmüş geçirmiş aklı başında biriyle olmak istiyormuş ama adam babasından da büyük ben onun bu durumunu karışık aile sorunlarına babasıyla olan sorunlarına bağlıyorum sevgisini çok göstermeyen kendisini hayatı boyunca çok kısıtlayan katı bir babaya sahip ve şuan herkesten gizleyip bir tek bana anlattı bu sırrını adam kuzenime seni gerçekten çok seviyorum çok zeki çok anlayışlı çok iyi birisin senin gercekten karakterini kişiliğini zekani çok seviyorum konuşmaların tavırların çok hoş falan yazmış ve ilerleyen zamanlarda o da isterse evlenmek istermiş kuzenimle .Aileni bu konuda ikna etmek için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım öl desen ölürüm, hayatta her zaman senin arkandayım her konuda seni destekliyorum, tarzı şeyler yazmış babasından bile bu sözleri duymadığı için bu adamdan duyunca kuzenimin etkilendiğini düşünüyorum ama kuzenimde tanıştıkları zamandan beri değişiklikler görüyorum etrafta aşık aşık dolanıyor çok mutlu bende bu kadar yaş farkina karşıyım ama onu uzun süre sonra böyle mutlu görmek beni de mutlu etti açıkçası
Sizin düşünceleriniz nelerdir buna benzer bişey yaşadınız mi yada yakin cevrenizde yaşayan lldu mu?
Sizin düşünceleriniz nelerdir buna benzer bişey yaşadınız mi yada yakin cevrenizde yaşayan lldu mu?