Ay ben şimdiye çatlamıştım yapsana kız :))Daha regli olmadımsürekli tuvaletteyim sadece akıntı var çok az kahverengi gibi ama çoook açık şekilde acaba normal mi Kızlar ? Normalde kırmızı şekilde gelirdi hamilelikten kaynaklı mı acaba ?
Bilerek test yapmıyorum olmazsa üzülmeyeyim diye :) yarını da bekleyeceğim olmazsam test yaparım diyorum dayanabilirsem tabiki de.
Değilsem üzülürüm diye yapmıyorum yaaaAy ben şimdiye çatlamıştım yapsana kız :))
Hadi insallah bebistir :)Değilsem üzülürüm diye yapmıyorum yaaaAma sürekli tuvaletteyimm bugün 15-20 kez gittim adet olacakmışım gibi ama akıntı dışında bişey yok.
Normalde adetim hiç gecikmezdi benim ilk oldu bilemiyorum ama meraktan kuduruyorum
Tamam canımGit sor kuzum hem orda ki ebelerle filan görüş onlarda bilgi veriyolar
Dusununcede gelmez kuzum adetin bence umutlandirma kendini derimmDeğilsem üzülürüm diye yapmıyorum yaaaAma sürekli tuvaletteyimm bugün 15-20 kez gittim adet olacakmışım gibi ama akıntı dışında bişey yok.
Normalde adetim hiç gecikmezdi benim ilk oldu bilemiyorum ama meraktan kuduruyorum
Aynen canım umutlandırmıyorum psikolojikte olabilir belki ,bu yüzden test te yapmıyorum 1-2gün geçsin ozaman yapacağım hayırlısı olsun artıkDusununcede gelmez kuzum adetin bence umutlandirma kendini derimm
Hadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza aramızda iki gün var benimde gözükür İnşallah:)Hadi insallah bebistir :)
Yerlesme kanamasi olabilir canim takip et bakalim lekelenmenin devami gelecek miMeraba arkadaslar ben 3 aylik evliyim 1 ekimde adet oldum ve bu sabah siddetli kasik agrisi oldu ve aksam uzeri lekelenme seklinde kanama oldu adetime 8 gun var hamilemiyim bilgisi olan paylassin lutfen
Sagol kuzum sende hemencik gorursun insallah haber et :)Hadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza aramızda iki gün var benimde gözükür İnşallah:)
Tekrardan test yapsana cnm
Olmazsın İnşallah :)Canım memleketime geldim evde 40 yakın test vardı yarın yapacam tekrar test alıp ecz. Pazartesi kan testi yaptıracam adet olmazsam tabi
Inşallah canım haber veririm:)Yerlesme kanamasi olabilir canim takip et bakalim lekelenmenin devami gelecek mi
Sagol kuzum sende hemencik gorursun insallah haber et :)
Bu ay mujdeli haberini aliriz insallah :) calisirken hamilelik zor ben uc ay once istifa etmistim isimden simdi evdeyim :)Herkese gunaydın umutlu bır ay daha baslıyor gunun adet bıtıyor ve yarın iş başı varmı benım gbı olan
Baya sıkıntı cnm ama allahtn gene vardıyalı calısmıyoruz gercı esım spora godıyo hafta arası buaralar sıkıntı zaman gorusebılırsek iyidir.sen en guzelını yapmıssın cnmBu ay mujdeli haberini aliriz insallah :) calisirken hamilelik zor ben uc ay once istifa etmistim isimden simdi evdeyim :)
Degerlendirseydiniz hemenGunaydinnn..
Dun aksam bisiler oldu bana ama bilmiyorum
Atesim cikti belimde kasiklarimda ağrı artti.
Kizimi tuvalete otururturken sanci girdi.
Yumurtlama günümdu galiba
Bugünde 2 damla kanamam olmusDegerlendirseydiniz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?