Amiin canım inşallah teşekkür ederim Rabbim isteyenlere nasip etsin tez zamandaÇok sevindim canım. Sağlıcakla gelsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin canım inşallah teşekkür ederim Rabbim isteyenlere nasip etsin tez zamandaÇok sevindim canım. Sağlıcakla gelsin.
benim bugün adet olmama lazım ama inşallah olmam :) inş hamileyimdir :)Kızlar adetler ne durumda benım yarın son
Hadı bakalım ınsallah cnm haber verbenim bugün adet olmama lazım ama inşallah olmam :) inş hamileyimdir :)
Tekrardan test yapsana cnmBugün adet günüm benimde ikinci çizgiyi görmüştüm ama yinede emin degilim
İnşallah bebisler yoldadir kızlar :)
rabbim saglikla kavustursun insallah yavruna canimmmGunaydin kizlar insallah adet bekleyenlerin adeti gelmez adet olanlarin da son adeti olur:) ben bugun dr a gitcem 4+4 hem tsh icin hemde gorunurse eger bi keseye bakalim insallah ugrastrmadan goruruz dualarinizi bekliyorum :)
Keseyi gorursen mutlaka yaz canım benide pazartesi çağırdı doktor 4+5 olmuş olacak görünür mü acaba merak ettim :)Gunaydin kizlar insallah adet bekleyenlerin adeti gelmez adet olanlarin da son adeti olur:) ben bugun dr a gitcem 4+4 hem tsh icin hemde gorunurse eger bi keseye bakalim insallah ugrastrmadan goruruz dualarinizi bekliyorum :)
Gunaydin kizlar insallah adet bekleyenlerin adeti gelmez adet olanlarin da son adeti olur:) ben bugun dr a gitcem 4+4 hem tsh icin hemde gorunurse eger bi keseye bakalim insallah ugrastrmadan goruruz dualarinizi bekliyorum :)
Gunaydin kizlar insallah adet bekleyenlerin adeti gelmez adet olanlarin da son adeti olur:) ben bugun dr a gitcem 4+4 hem tsh icin hemde gorunurse eger bi keseye bakalim insallah ugrastrmadan goruruz dualarinizi bekliyorum :)
Sagol kuzum sizde benim dualarimdasinizrabbim saglikla kavustursun insallah yavruna canimmm
hep dualarimdasin ♡
guzel haberlerini bekliyoruz insallah
Haber veririm canim randevum 15:20 de :)Keseyi gorursen mutlaka yaz canım benide pazartesi çağırdı doktor 4+5 olmuş olacak görünür mü acaba merak ettim :)
İnşallah hcg degerlerin yukselmistir kese görünür canim 18 i regl günümdü benim hala olmadim emin olamıyorum biraz daha beklicem gecen ay düşük yaptigimdan gecikmiştir diye Regl günümde kasiklarim ayni regl olacakmış gibi agridi hatta kasigima sanci girdi bi muddet kimildayamadim sonra agri azaldi ve suan agri hic yok pazartesine kadar olmazsam test yapcamGunaydin kizlar insallah adet bekleyenlerin adeti gelmez adet olanlarin da son adeti olur:) ben bugun dr a gitcem 4+4 hem tsh icin hemde gorunurse eger bi keseye bakalim insallah ugrastrmadan goruruz dualarinizi bekliyorum :)
Hadi insallah gelmez reglin bu sefer sıkı sıkı tutunmuştur bebişin :) benim de battan iki gün öncr kan vereceğim gün kasıklarıma ağrı girmişti hatta adet olucam galiba demiştim ama şükür olmadım darısı sizlere inşallahİnşallah hcg degerlerin yukselmistir kese görünür canim 18 i regl günümdü benim hala olmadim emin olamıyorum biraz daha beklicem gecen ay düşük yaptigimdan gecikmiştir diye Regl günümde kasiklarim ayni regl olacakmış gibi agridi hatta kasigima sanci girdi bi muddet kimildayamadim sonra agri azaldi ve suan agri hic yok pazartesine kadar olmazsam test yapcam
Aminnn canim inşallahHadi insallah gelmez reglin bu sefer sıkı sıkı tutunmuştur bebişin :) benim de battan iki gün öncr kan vereceğim gün kasıklarıma ağrı girmişti hatta adet olucam galiba demiştim ama şükür olmadım darısı sizlere inşallah
Kızlar değerim yükselmiş çok şükür 280.6 ya çıkmış Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh