- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
hemen yerlesme kanamasi olamaz diye dusunuyorum ama yumurtlama donemlerinde bazen lekelenme olabiliyormus canim insallah devami gelmez bu ay bebisin gelir takipte kal :)Bugünde 2 damla kanamam olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen yerlesme kanamasi olamaz diye dusunuyorum ama yumurtlama donemlerinde bazen lekelenme olabiliyormus canim insallah devami gelmez bu ay bebisin gelir takipte kal :)Bugünde 2 damla kanamam olmus
Adet günüme daha 15 gun var. 2 damla kahverengi kanama olmus.anlamadim ne oluyohemen yerlesme kanamasi olamaz diye dusunuyorum ama yumurtlama donemlerinde bazen lekelenme olabiliyormus canim insallah devami gelmez bu ay bebisin gelir takipte kal :)
Ay hic okuma google da yazanlar insani hic yoktan hasta ediyor dedigim gibi yumurtlamadan kaynakli olabilir devami gelmezse cok siddetli agrin sancin yoksa umursama hicAdet günüme daha 15 gun var. 2 damla kahverengi kanama olmus.anlamadim ne oluyo
Okuya okuya iyice psikolojimi bozuyorum
Canim bittimi senin adet benimkinin daha bitme gibi bi niyeti yok hala geliyo masallah bi hafta oldu bugun.Herkese gunaydın umutlu bır ay daha baslıyor gunun adet bıtıyor ve yarın iş başı varmı benım gbı olan
Evet cnm bıttı. Artık bugun rahatımCanim bittimi senin adet benimkinin daha bitme gibi bi niyeti yok hala geliyo masallah bi hafta oldu bugun.
Canım normalde benimde akıntı gelmezdi gebeliği akintidan anladım diyebilirim ama umutlandirmak istememkizlar bat bugun
sari lekelenmem var sadece sabah adet belirtim vardi daha yok
sadece gogus hassasiyetim var azicik
testte yok evde yapmaya
insallah oyledir yaaCanım normalde benimde akıntı gelmezdi gebeliği akintidan anladım diyebilirim ama umutlandirmak istemem
Sen gene bekle cnm benım adete uc gun kala sarı akıntı be kasık agrılarım oldu ama adet olduminsallah oyledir yaa
tamam canim sabredicemSen gene bekle cnm benım adete uc gun kala sarı akıntı be kasık agrılarım oldu ama adet oldum
Ertesi gün canımKızlar yumurtlama gununu tutturmak ocın adetten kac gun sonra korunmamak lazım
Allah sana da en hayırlı zaman da tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip etsin canımİyi akşamlar kızlar benim reglimin gecikmesinin 4. gunu bugun kan verdim 0.100 yani negatif çıktı sanırım düşük yaptiktan sonra regl düzeni günü değişiyo, zaten korunma karari almıştik ama bu ay kazayla korunmasiz olunca tekrar belki olmustur dedim ama hamile degilim Allah kismet ederse seneye dusunucez artik ikinci bebisi Size de haber veriyim dedim Allah isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin
Amin canimmm sağolAllah sana da en hayırlı zaman da tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım
Ozaman dun baslamakla ıyı yapmısız ılla on gün ondörtgun saymamak lazım ozamanErtesi gün canım
Hayır canım kesinlikle tutmuyor 14gün sonrası filanOzaman dun baslamakla ıyı yapmısız ılla on gün ondörtgun saymamak lazım ozaman
Evet cnm bakalım ıns ıkı gunde bır kuralına uyabılırız ıns gorusemıyoruz pekHayır canım kesinlikle tutmuyor 14gün sonrası filan
Arası maks iki gün olsun canım ve ilişki sonrasında yarım saat kadr altına yastık koyup uzan bu ay senden ümitliyim tutcak inşallahEvet cnm bakalım ıns ıkı gunde bır kuralına uyabılırız ıns gorusemıyoruz pek