- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Estradıol az yuksek sankı cnmKizlar adetten once ve sonraki degerlerim
Adetten once; Fsh 4.61 Lh 9.96 Estradiol 78 Prolaktin 19.63
Adettenken ; Tsh 1.939 Fsh 6.65 Lh 9.13 Estradiol 70 Prolaktin 12.05
Bilemedim nasıl acaba doktora gostermeye gitmek icin randevu alicam ama size sormak istedim anlayaniz varsa :)
Kizlar adetten once ve sonraki degerlerim
Bilemedim nasıl acaba doktora gostermeye gitmek icin randevu alicam ama size sormak istedim anlayaniz varsa :)
Banada oyle geldi ama bakalim doktor ne dicek senin adet ne durumda benim hala geliyo yogun bi sekilde. Bugun dogum kontrol hapi aldim adetim bitince baslicam onunla hormonlarim dengeleniyo 2 ay kullanip birakicam bakalim hayirlisi.Estradıol az yuksek sankı cnm
Psikolijikmi başka bişeymi bilmiyorum..Daha ilişki olalı 5 gün oldu.
Olduğu gün doğurgan dönemdeymişim , yani yumurtlama öncesiymiş..
Daha adet günüme 16 Gün var ama kasık agrısı , bel agrısı ve akıntı var bende de..Geçmeyecek bu 16 gün merakla bekliyorum.
Kızıma hamile kaldığımda sadece bi iğne sağlanması gibi olmuştu kasığıma.öyle hissetmiştim..
inşallah canımBende 16 gün diye diye son 6 güne indirdim batı bakalım ne olacakİnşallah kalbine göre olur canım.
inşallah canımzor tutuyorum kendimi test almamak için..
alsam bile bişey çıkmaz heralde daha çok yeni çünkü..
Ben hiç anlamıyorum canım inşallah doktorun güzel şeyler söylerKizlar adetten once ve sonraki degerlerim
Geldim kuzum çok şükür gördük keseyi nokta kadar :)Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
Canım güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.Dr kontrolün çok güzek geçsin
Benimde ilişkiden 5gün sonra başlamıştı belirtilerim inşallah hamilesindir canımPsikolijikmi başka bişeymi bilmiyorum..Daha ilişki olalı 5 gün oldu.
Olduğu gün doğurgan dönemdeymişim , yani yumurtlama öncesiymiş..
Daha adet günüme 16 Gün var ama kasık agrısı , bel agrısı ve akıntı var bende de..Geçmeyecek bu 16 gün merakla bekliyorum.
Kızıma hamile kaldığımda sadece bi iğne sağlanması gibi olmuştu kasığıma.öyle hissetmiştim..
Ben hiç anlamıyorum canım inşallah doktorun güzel şeyler söyler
Geldim kuzum çok şükür gördük keseyi nokta kadar :)
Benimde ilişkiden 5gün sonra başlamıştı belirtilerim inşallah hamilesindir canım
Teşekkür ederim amin inşallah :)hayırlısı bakalım
Sana da hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Canımm çok teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallahhhAyyyyy canım benimmm kıyamam ya çok mutlu oldum burda ben hadi gözün aydın güzel anne.Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.
Bugun uc dort damla geldı yarın bıtmıs olur cnm bızı yogun bır ay beklıyor onerılerı olan varsa yazsınBanada oyle geldi ama bakalim doktor ne dicek senin adet ne durumda benim hala geliyo yogun bi sekilde. Bugun dogum kontrol hapi aldim adetim bitince baslicam onunla hormonlarim dengeleniyo 2 ay kullanip birakicam bakalim hayirlisi.
Ben hiç anlamıyorum canım inşallah doktorun güzel şeyler söyler
Benimde ilişkiden 5gün sonra başlamıştı belirtilerim inşallah hamilesindir canım
Sağol tatlım :)Ay tebrık ederım cnm
Canım kasık ağrısı oluyor bende de adet olucakmışım gibi ama saniyelik hemen gidiyor farkkettim her kadık ağrımda akıntım oluyor bi arkadaşa sordum normal dedi rahim genişliyormuş. Bide ben çarşamba günğ gidicektim dr ilk hamileliğim ne yapılır bilmiyorum sen tsh baktırıcam demişsin nedir onlar ben nasıl yol izlemeliyim. Randevuyu anca çarşambaya bulabildik zaten dün değerim 280.6 ydi anca belki keseyi görürürm dedim ama sence ne yapmalıyımHadi insallah gelmez reglin bu sefer sıkı sıkı tutunmuştur bebişin :) benim de battan iki gün öncr kan vereceğim gün kasıklarıma ağrı girmişti hatta adet olucam galiba demiştim ama şükür olmadım darısı sizlere inşallah
Canım ben aile hekimliğinde yaptırdım aile hekimi idrar testini görünce kesin hamilelik diye detaylı kan tahlili yaptı bana herşeye o zaman bakılmış sen bi kadın doğuma git gerekirse tekrar beta hcg yapabilir ve detaylı kan tahlili ister ondan sonrasını da izah eder snaCanım kasık ağrısı oluyor bende de adet olucakmışım gibi ama saniyelik hemen gidiyor farkkettim her kadık ağrımda akıntım oluyor bi arkadaşa sordum normal dedi rahim genişliyormuş. Bide ben çarşamba günğ gidicektim dr ilk hamileliğim ne yapılır bilmiyorum sen tsh baktırıcam demişsin nedir onlar ben nasıl yol izlemeliyim. Randevuyu anca çarşambaya bulabildik zaten dün değerim 280.6 ydi anca belki keseyi görürürm dedim ama sence ne yapmalıyım
Git sor kuzum hem orda ki ebelerle filan görüş onlarda bilgi veriyolarKadın doğuma en erken çarşamba alabildim olmadı sağlık ocağına gideyim bende kan tahlili flan yapılcaksa yapılır bi sorayım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?