Yumurtam adet döngümün 20.-21. Gün arasında çatladı ondan olabilir mi diye düşündümGec dollenmıstır belkı cnm korkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtam adet döngümün 20.-21. Gün arasında çatladı ondan olabilir mi diye düşündümGec dollenmıstır belkı cnm korkma
Olabılıt cnm benım de 19 20 arasıydı lh testı falan yaptım ama buay olmadıYumurtam adet döngümün 20.-21. Gün arasında çatladı ondan olabilir mi diye düşündüm
Ben dr kontrolünde yumurta takibi yaptırmıştım canım ordan biliyorum. Ovu testini bende kullanmıştm ama çift çizgiyi yakalayamamıştmOlabılıt cnm benım de 19 20 arasıydı lh testı falan yaptım ama buay olmadı
Hmm anladım cnm kosmet bende haftaya gıdıcem gene bakalım oylesıne sende sorun varmıydı yumurta takıbınyaptırdınBen dr kontrolünde yumurta takibi yaptırmıştım canım ordan biliyorum. Ovu testini bende kullanmıştm ama çift çizgiyi yakalayamamıştm
Akıntım sarı renkte bu ne olabilir ve dışarı çıktığımda oluyor bu evdeyken olmayıp dışarda olmasını merak ediyorumArkadaşlar merhaba
Süt kesiği gibi akıntım neden ben dışarı çıktığımda geliyor evdeyken birşey olmuyor birde tek nokta koyu koyu renk geldi .bu ikidir sadece ben dışarıdayken oluyor akıntım neden acaba
Sorun yoktu canım ben istedim yumurta takibi olsun diye doktorda düzenli kontrol etti çatlamaya yakın gün aşırı birlikte olduk çok şükür tuttu.Hmm anladım cnm kosmet bende haftaya gıdıcem gene bakalım oylesıne sende sorun varmıydı yumurta takıbınyaptırdın
Canım genelde hamililik belirtisinde oluyor dediğin yoğun akıntı beyazımsı inşallah hamişsindirAkıntım sarı renkte bu ne olabilir ve dışarı çıktığımda oluyor bu evdeyken olmayıp dışarda olmasını merak ediyorum
anladım cnm dua et bızım de buay olsun hamılelerın duası kabul olurSorun yoktu canım ben istedim yumurta takibi olsun diye doktorda düzenli kontrol etti çatlamaya yakın gün aşırı birlikte olduk çok şükür tuttu.
Cnm üşütmediysen hamılıkte olır adetıme 3 4 gğn kala bende de oldu hamıleyım sandım ama degılmısım üşütmüşümAkıntım sarı renkte bu ne olabilir ve dışarı çıktığımda oluyor bu evdeyken olmayıp dışarda olmasını merak ediyorum
Ederim tabi kuzum inşallah tez zamanda bebiş haberini alırsın Rabbim nasip eder inşallahanladım cnm dua et bızım de buay olsun hamılelerın duası kabul olur
Adetime daha var.ama bu akıntı dışarı çıktığımda oluyor evde çok hareket etmediğimden olabilir mi .garip geldi bana bu üç oldu hep dışarıdayken. Geldi sarı akıntı evde olunca birşey olmuyor öyleCnm üşütmediysen hamılıkte olır adetıme 3 4 gğn kala bende de oldu hamıleyım sandım ama degılmısım üşütmüşüm
İnşallah hamileyimdir ya daha ikinci ay denememiz.ama bu sarı akıntı ve dışarı çıktığımda neden oluyor da evdeyken olmuyor evdeki hareketsizlikten olabilir mi bilmiyorum ama bu üç oldu dışarı çıktığımda geliyor evdeyken birşey olmuyor öyle .Canım genelde hamililik belirtisinde oluyor dediğin yoğun akıntı beyazımsı inşallah hamişsindir
Valla canim dayanamadim hap ictim oglen o iyi gelmisti suan tekrar basladi kasik agrim uyumaya caliscam az sonra. sabahtan beri 10 ped bitirdim 2 aydir adet gormuyodum ondan galiba cok geliyo neyse icim temizleniyo polikistik over oldugum icin gelmesi iyi aslinda.Feeling07 Canım nasıl oldun iyimisin biraz daha.Çok geçmiş olsun grip olmuşsun bide.
İnşallah canım adet gününü kaç gün varİnşallah hamileyimdir ya daha ikinci ay denememiz.ama bu sarı akıntı ve dışarı çıktığımda neden oluyor da evdeyken olmuyor evdeki hareketsizlikten olabilir mi bilmiyorum ama bu üç oldu dışarı çıktığımda geliyor evdeyken birşey olmuyor öyle .
10 gün var .ama benim adet günlerim değişiyor geneldeİnşallah canım adet gününü kaç gün var
Anladım canım birazcık daha sabret inşallah güzel sonuçlanır10 gün var .ama benim adet günlerim değişiyor genelde
Valla canim dayanamadim hap ictim oglen o iyi gelmisti suan tekrar basladi kasik agrim uyumaya caliscam az sonra. sabahtan beri 10 ped bitirdim 2 aydir adet gormuyodum ondan galiba cok geliyo neyse icim temizleniyo polikistik over oldugum icin gelmesi iyi aslinda.
Canım benim üçüncü günde 80li bir şeydi.Normal dimi canım 3. Günde 100.7 düşük gibi geldi bana içimde korku salındı inşallah normaldir yarın tekrar kan vericez inşallah yükselir
Yükseldi mi peki canım inşallah yükselmiştirCanım benim üçüncü günde 80li bir şeydi.