- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Benım daha pembe cnm agrım var aynen gece zor uyudum hıc boyle olmazdım acık pembe daha bakalım nolcakValla kuzum benim bildigin söküldü ama hala kasik agrilarim var cok ilginc normalde bic olmazdi insallah gecer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım daha pembe cnm agrım var aynen gece zor uyudum hıc boyle olmazdım acık pembe daha bakalım nolcakValla kuzum benim bildigin söküldü ama hala kasik agrilarim var cok ilginc normalde bic olmazdi insallah gecer.
Benım daha pembe cnm agrım var aynen gece zor uyudum hıc boyle olmazdım acık pembe daha bakalım nolcak
Günaydın kızlarrrr,
Canım pembe olmasına çok sevindim inşallah böyle devam eder.
Olsun cnm bıdahakı aya ıns bızde hamıle kalırız haftasonu herkes baslasın gunu gecınceKızlar kan testim negatif hic tatmin olmuyoz biz ya hala diyomki erkenmi baktırdım ama yarın adet günüm yani umutlar bendede önümüzdeki aya kaldı..
Ama cok agrım varndunden berı cnm adettır artık zaten dıger aya kaldı
Kızlar kan testim negatif hic tatmin olmuyoz biz ya hala diyomki erkenmi baktırdım ama yarın adet günüm yani umutlar bendede önümüzdeki aya kaldı..
Aynen cnm sımdıde asırı gelmeye basladı işteyken cok zor yaHayırlısı olsun kızlar inşallah önümüzdeki dönemde olur.Yeni adet dönemine yenilenme olarak bakalım.
Aynen cnm sımdıde asırı gelmeye basladı işteyken cok zor ya
Ikıncı gunumzaten buay bıfarklı hepımız ocın e hayırlısı olsun cnmAllah kolaylık versin kuzum işte çok zor olur hele ilk iki gün.Su gibi geçsin günün canım.
Ikıncı gunumzaten buay bıfarklı hepımız ocın e hayırlısı olsun cnmAllah kolaylık versin kuzum işte çok zor olur hele ilk iki gün.Su gibi geçsin günün canım.
Yakınlaştırınca hafif çizgi görüyorum ben inşallah hamişsindir canımEki Görüntüle 2056588 bayanlar bi bakın lütfen yardımcı olun kafayı yiycem sizde goruyomusunuz cizgiyi ama iyice icelemenizi istiyorum kızlar lutfen
Şükür gören oldu ya insalah yarın gidicem valla beklemek daha kötü her test bir olmuyo inan psikolojim bozuldu canm yaYakınlaştırınca hafif çizgi görüyorum ben inşallah hamişsindir canım
İnşallah değerin güzel çıkar canım biran önce hastaneye git kan ver için rahat etsinŞükür gören oldu ya insalah yarın gidicem valla beklemek daha kötü her test bir olmuyo inan psikolojim bozuldu canm ya
İnşallah canm insallah gidicem yarın ilk isim hastane olucak bugün gidemem oğlum okulda yarın kesin amaİnşallah değerin güzel çıkar canım biran önce hastaneye git kan ver için rahat etsin
Oglunuz var diye hissettim dogrumu :)
Hayırlısı cnm bellımı olur bak mınıcık detone kac gun vardı testte cıktı bnm daha cok acık pembe acaba adrtmı kı yoksa ustune gormemı yaa bode sımdı temızlık yapıyom
Ev temizliginden bahsetti arkadas benceBendeki lekelenme sanki hani adet tam baslamadan lekelenme olur ya oyle gibiydi.2 gun surdu gecti. yani adetim sokmesi yerine tamamen kesildi. Beni daha cok lekelenme degilde idrarim rengi koyulugundan suphelendirmisti oyle hamilelik testi yapmistim. Ama sonra anneme hamile oldugumu soyledigimde annem hic sasirmadi diyor kizim ben tahmin etmistim dolabin onune durup tatli tuzlu ne varsa ayak ustu atistiriyordun. Yani daha ben bile kendimden suphelenmezken annem coktan olayi cozmustu. Yani bence insallah sende hamilesindir. Ayrica sanmiyorum temizligin bir sorun olacagini, cunku ilk ultrason icin zaten alttan bakiyor doktor her halukarda temizlik yapcaksin
allahim ya rezillik diz boyu :) bende diyorum kendimce niye zarari olsun kiEv temizliginden bahsetti arkadas bence