- 16 Eylül 2017
- 83
- 79
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usuttuk galiba ve gribim bide cok fena. Acaba agri kesici olarak hangisini icsem kesmesinide istemiyorum parol kesmez heralde demi kizlar?Bnde aynıyım cnm ama uzun zamandır gelmedıyse senın cok geşebılır benım tam zamanımda olmasına gore cok gelıyo ve agrılı
Ben ıcmıcem cnm ılac kotu yapıyo ıdrar yolu enfeksıypnu olur bırtonnılac kuşlandım ben sanrm oyızdnUsuttuk galiba ve gribim bide cok fena. Acaba agri kesici olarak hangisini icsem kesmesinide istemiyorum parol kesmez heralde demi kizlar?
Canım ben geçen ay adet bitiöşnde grip oldum 2-3 Sefer parol içtim ve 1 ay kötü geçirdim. Şöyle diyeyim erken yumurtlardım yumurtlama zamanım bitti ama yunurtlama kanamam olur kahverengi lekelenmem geçmedi arada kan geldi doktora gittim yumurtan var dedi bat tarihine 2 gün kala akıntılarım bitti adetim 8 gün sonra geldi ağrım çok oldu ama ilaç yutmamak için dayandım. Benim Önerim ilaç falan içme belki benim parol içmem yumurtlama düzenimi de bozmuş olabilir. Sıcak suda duş al ben ilk gün öyle yaptım ve duştan çıkınca ağrım hafifledi rahatladım. Sıcak su torbası koy ayakalarının altına.Usuttuk galiba ve gribim bide cok fena. Acaba agri kesici olarak hangisini icsem kesmesinide istemiyorum parol kesmez heralde demi kizlar?
Aynen bende ılac ıcmeyı sevmıyorum cnm adet donemınde zaten dengeyı bozuyornhersey en guzelı dayanmakCanım ben geçen ay adet bitiöşnde grip oldum 2-3 Sefer parol içtim ve 1 ay kötü geçirdim. Şöyle diyeyim erken yumurtlardım yumurtlama zamanım bitti ama yunurtlama kanamam olur kahverengi lekelenmem geçmedi arada kan geldi doktora gittim yumurtan var dedi bat tarihine 2 gün kala akıntılarım bitti adetim 8 gün sonra geldi ağrım çok oldu ama ilaç yutmamak için dayandım. Benim Önerim ilaç falan içme belki benim parol içmem yumurtlama düzenimi de bozmuş olabilir. Sıcak suda duş al ben ilk gün öyle yaptım ve duştan çıkınca ağrım hafifledi rahatladım. Sıcak su torbası koy ayakalarının altına.
Evet var canm sabahta böyle cikmistiEskigunler Dikkatli bakınca uçuk pembe bir çizgi var sanırım tekrarla istersen canım sonra bir daha ama ben gördüm sanki.İnşallah doğru görmüşümdür.
Normalde adet zamanları ilaç içmeden duramazdım canım çok ağrılı geçer doktora da sordum içebilirsin sorun yok dedi ama birkaç aydır bebek çalışmalarından dolayı galiba vücudumun dengesi değişti. Adetimi kesmeyen ilaç keser oldu. O yüzden bu ay dayanıcam içmicem dedim tamamen sökülsün diye. Zaten bitsin soğan kürü yapıp içim temizlensin istiyorum.Aynen bende ılac ıcmeyı sevmıyorum cnm adet donemınde zaten dengeyı bozuyornhersey en guzelı dayanmak
Cnm sen guzelce de a gıt bo gozuk bende haftaya tandevunaldm dr a gıdıp bı kontrol amaclı test yaptırıcam kendımeNormalde adet zamanları ilaç içmeden duramazdım canım çok ağrılı geçer doktora da sordum içebilirsin sorun yok dedi ama birkaç aydır bebek çalışmalarından dolayı galiba vücudumun dengesi değişti. Adetimi kesmeyen ilaç keser oldu. O yüzden bu ay dayanıcam içmicem dedim tamamen sökülsün diye. Zaten bitsin soğan kürü yapıp içim temizlensin istiyorum.
Cnm sen guzelce de a gıt bo gozuk bende haftaya tandevunaldm dr a gıdıp bı kontrol amaclı test yaptırıcam kendımeNormalde adet zamanları ilaç içmeden duramazdım canım çok ağrılı geçer doktora da sordum içebilirsin sorun yok dedi ama birkaç aydır bebek çalışmalarından dolayı galiba vücudumun dengesi değişti. Adetimi kesmeyen ilaç keser oldu. O yüzden bu ay dayanıcam içmicem dedim tamamen sökülsün diye. Zaten bitsin soğan kürü yapıp içim temizlensin istiyorum.
Canım gidio muayene olmuştum kist falan birşey Yok demişti. Bir yerde yazıyordu böyle adet düzensizlikleri vücut kendini hamileliği hazırlarmış diye inşallah benimkide ondandır. 1-2 ay daha deneyelim ondan sonra zaten eşiminde benimde tekrar kontrole gitmemiz lazım. İnşallah gerek kalmaz hamile kalırım.Cnm sen guzelce de a gıt bo gozuk bende haftaya tandevunaldm dr a gıdıp bı kontrol amaclı test yaptırıcam kendıme
Feeling07 Canım nasıl oldun iyimisin biraz daha.Çok geçmiş olsun grip olmuşsun bide.Kizlar cok kotu kask agrim ve kanamam var ölüyorum resmen neyin nesi bu anlamadim. Utanmasam dusukmu yapiyorum dicem 3 saatte 4 ped degistirdim agridan duramiyorum acile gidicem sanirim az sonra.
Pardon canım yanlış yorumlamışım hayırlı olsun değerin normal canım. sıkıntı yok.Kızlar adetimin 3. Günündeyim testler çift çizgi çıktı akşam kan verdim 100.7 çıktı sizce normal mi? Düşük mü değer yorumlarmısımız
Normal dimi canım 3. Günde 100.7 düşük gibi geldi bana içimde korku salındı inşallah normaldir yarın tekrar kan vericez inşallah yükselirPardon canım yanlış yorumlamışım hayırlı olsun değerin normal canım. sıkıntı yok.
Gec dollenmıstır belkı cnm korkmaNormal dimi canım 3. Günde 100.7 düşük gibi geldi bana içimde korku salındı inşallah normaldir yarın tekrar kan vericez inşallah yükselir
Gecmıs olsn cnm ya bnm de adet cok gelıyo agrıda varKızlar sol yumurtalık ağrısı kıvrandırıyor sabahtan beri beni.
Üstüne birde eşimden grip geçti dünden beri boğazlarım şiş yatıyorum hala.Ne ilaç içebiliyorum ne bişey.Bol bol ıhlamur çay.