- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
O zaman hamilesin tabikisideYok kız adetli değilim gecikmeli adetimin 3. Günündeyim 3 gün gecikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hamilesin tabikisideYok kız adetli değilim gecikmeli adetimin 3. Günündeyim 3 gün gecikti
Yok canım 3 gün gecikti demek istedim çok şükür kananmam yokKanama filan yok yani dimi ay bende yanşış anladım :))
Değerim düşük mü die kafama taktım da hala inanamadım biraz daha yüksek bekledim ama yumurtam geç çatladı biliorum takip ettirmiştim ondan olabilir miO zaman hamilesin tabikiside
Kuzum geç döllenmedir o zaman değerin ne kadar olduğu önemli değil iki günde bir artması önemli takılma sen degere :) oğlumda 79 çıkmıştı ama çok şükür artmıştı inşallah seninkide artar ay bi an korktum şükürler olsun, hadi gözün aydın Allah sağ salim kucaklamayı nasip etsin :)Değerim düşük mü die kafama taktım da hala inanamadım biraz daha yüksek bekledim ama yumurtam geç çatladı biliorum takip ettirmiştim ondan olabilir mi
Ayy sağol kuzum içim rahatladı inşallah artar perşembe vericem tekrar amiiin inşallah canım sende kucağına sağ salim alırsın inşallah, Rabbim oğluşunuda sana bağışlasın maşallahKuzum geç döllenmedir o zaman değerin ne kadar olduğu önemli değil iki günde bir artması önemli takılma sen degere :) oğlumda 79 çıkmıştı ama çok şükür artmıştı inşallah seninkide artar ay bi an korktum şükürler olsun, hadi gözün aydın Allah sağ salim kucaklamayı nasip etsin :)
Burda bi arkadasinda 109 cikti sanirim eylul sonuydu onunda supheli tarihi. Bence gayet normal kuzum :)Değerim düşük mü die kafama taktım da hala inanamadım biraz daha yüksek bekledim ama yumurtam geç çatladı biliorum takip ettirmiştim ondan olabilir mi
İnşallah canım sağol bakalım perşembeyi bekleyeyim inşallah 2 kat artarBurda bi arkadasinda 109 cikti sanirim eylul sonuydu onunda supheli tarihi. Bence gayet normal kuzum :)
Var gibi canım inşallah koyulaşır elinde test varsa yine yap bakalım koyulaşıcakmıBat 20 pek emin degilim sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyor kasıgıma hayırlısı olır inşaallah Eki Görüntüle 2056469
Var gibi canım inşallah koyulaşır elinde test varsa yine yap bakalım koyulaşıcakmı
Bat 20 pek emin degilim sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyor kasıgıma hayırlısı olır inşaallah Eki Görüntüle 2056469
Canım çizgi görünüyor tekrarla koyulaşır hemen inşallah.
Dua et cnm bız de bıdahakı ay kalalım tabı du adet donemını sag saglım atşatırsakOh maşallah kızlar cogaliyoruZ hepinizin adına çok sevindim adet gören arkadaşlar için de şunu diyebilirim adet bitimi başlayın gerçekten çalışmaya çünki benim öyle oldu Rabbim aratmasın isteyene İnşallah benim 109du bugün tekrar tahlil olacak umarım artmıştır değerim
Kötü düşünme canım bişey olmaz Allahın izniyle3 gün önce memleketime geldim evde 4 test aldım cantama atmıştım yarın tekrarlıyacam canım testi eşime söylemedim henüz olursa 3 ci cocuk olacak benim eşimin 2 ci ama biraz tedirginim ayın 10 da diş röntgeni cektirdim
İnşallah artar değerin kuzumOh maşallah kızlar cogaliyoruZ hepinizin adına çok sevindim adet gören arkadaşlar için de şunu diyebilirim adet bitimi başlayın gerçekten çalışmaya çünki benim öyle oldu Rabbim aratmasın isteyene İnşallah benim 109du bugün tekrar tahlil olacak umarım artmıştır değerim
İnşallah canım değerin artmıştır sonuçlarını bizimle paylaş olur muOh maşallah kızlar cogaliyoruZ hepinizin adına çok sevindim adet gören arkadaşlar için de şunu diyebilirim adet bitimi başlayın gerçekten çalışmaya çünki benim öyle oldu Rabbim aratmasın isteyene İnşallah benim 109du bugün tekrar tahlil olacak umarım artmıştır değerim
Kötü düşünme canım bişey olmaz Allahın izniyle
Valla kuzum benim bildigin söküldü ama hala kasik agrilarim var cok ilginc normalde bic olmazdi insallah gecer.Dua et cnm bız de bıdahakı ay kalalım tabı du adet donemını sag saglım atşatırsak