- 20 Kasım 2016
- 144
- 62
- 98
- 32
Yumurtlamaya başladığınızı nasıl anlıyorsunuz kiDoğurgan dönem harici hamile kalmak mucize olur canım benim erken pozitif almamda ki sebep erkenden yumurtlama dönemine girmem yani dediğim gibi adetimin bittiği gün yumurtlamaya başladım
Akıntıdan canım akıntıyla birlikte göğüs hassasiyetim ve bel kasık ağrım oldu hafiftenYumurtlamaya başladığınızı nasıl anlıyorsunuz ki
eKızlar merhaba uzun süredir takipteyim konusmalarınızı bende katılmak istedim .ben 4 yıllık evliyim 1 yıldır cocuk istiyoruz.eşimde bendede sıkıntı yok ben 28 günde bir adet oluyorum 14. Günde yumurtlama agrım oluyor.bu ayda adetime 1 hafta var yumurtalık agrım 1 haftadır devam ediyor,çok üşüyorum ama ara arada yanıyorum, cok sık midem kazınıyor hatta 1 saat önce yemek yediğimi unutuyorum önceden de böle belirtilerim vardı ama adet olmustum test yapmaya korkuyorum, sizce ne zaman yapmalıyım ve normal testmierken gebelik testimi yapmalıyım??
Bir hafta varsa hassas testlerde silikte olsa çıkabilir canım ama garanti olsun dersen bi kaç gün daha bekleyebilirsin inşallah bebişin seninledirKızlar merhaba uzun süredir takipteyim konusmalarınızı bende katılmak istedim .ben 4 yıllık evliyim 1 yıldır cocuk istiyoruz.eşimde bendede sıkıntı yok ben 28 günde bir adet oluyorum 14. Günde yumurtlama agrım oluyor.bu ayda adetime 1 hafta var yumurtalık agrım 1 haftadır devam ediyor,çok üşüyorum ama ara arada yanıyorum, cok sık midem kazınıyor hatta 1 saat önce yemek yediğimi unutuyorum önceden de böle belirtilerim vardı ama adet olmustum test yapmaya korkuyorum, sizce ne zaman yapmalıyım ve normal testmierken gebelik testimi yapmalıyım??
Bir kaç gün daha bekle canım inşallah o zaman çıkarEvet cnm degerlendırdık ınsallah bakalım sonuca benımde 7 gunun var ama sanırım gec yumurtlama oldugu ocın cıkmaz daha 3 4 gun
Cok sabırsız varlıklarız vesselam bide yumurtlama gününü bilince ilk günden kendini dinlemeye baskıyo insanCnm bence ilişkinin üzerinden 7-10 gun arası gecmelı bende oyuzden daha yapmadan beklıyorum
e
İnşallah canım, psikolojim bozuldu artık her ay hayal kırıklıgından beklemekte cok zor geliyo insanaBir hafta varsa hassas testlerde silikte olsa çıkabilir canım ama garanti olsun dersen bi kaç gün daha bekleyebilirsin inşallah bebişin seninledir
Ben de bu ay çok umutsuzdum ama işte belli olmuyor testlerin pozitif çıktığına inanamıyorum halaİnşallah canım, psikolojim bozuldu artık her ay hayal kırıklıgından beklemekte cok zor geliyo insana
Agızdaki tat bendede var canım,inşallah bebişlerimiz vardırAğzımda garip bi tat var acımsı gibi midem de kazınma hissi ve değişik bi ağrı var alakası var mıdır bilmiyorum
Canım yapıskan sumuksu kıvam ve ogunden ıtıbaren lh hormon testı yaptım pozıtıf olan gunu degerlendırdım basladıgı gunden ıkı gun sonraydı yumurtlamamYumurtlamaya başladığınızı nasıl anlıyorsunuz ki
Cok merak edıyorum aslında ınsallah cıkar pazar gunuBir kaç gün daha bekle canım inşallah o zaman çıkar
Canım bide sana bişe sorucam bu ay yumurtlamadan önce idrar yolu ve vajinal enfeksyon gecirdim hem agızdan hem fitil antibiyotik kullandm ama yumurtlama öncesi.bi zararı olmusmudur bebek varsaBen de bu ay çok umutsuzdum ama işte belli olmuyor testlerin pozitif çıktığına inanamıyorum hala
Aynı olayo bende yasadım bu ay yumurtlamama uc gın kala ılacla fıtılı bıraktım ayrıca enfeksıyon oldumda odrardan sonra ıkı damla kanda gelmıstı onsallah zararınolmaZCanım bide sana bişe sorucam bu ay yumurtlamadan önce idrar yolu ve vajinal enfeksyon gecirdim hem agızdan hem fitil antibiyotik kullandm ama yumurtlama öncesi.bi zararı olmusmudur bebek varsa
Kuzum bilmiyorum inşallah olmaz yani henüz döllenme olmadığı için bişey olacağını sanmam ama doktora danışmanda fayda varCanım bide sana bişe sorucam bu ay yumurtlamadan önce idrar yolu ve vajinal enfeksyon gecirdim hem agızdan hem fitil antibiyotik kullandm ama yumurtlama öncesi.bi zararı olmusmudur bebek varsa
Ayy canım baya belirgin..İnşallah herşey gönlünce olsun:) AminnnKızlar testim koyulaşıyor sanırım şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?