- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım, eger belirti varsa hiç bekleme yap internetten 20li 40lı testler al çok uygun oluyo. Varmı hic belirtin?Merhaba kızlar aranıza benı de alır mısınız ? Adete kaç gün kala idrar testi yapmalıyız
İnşallah vardr bekle canım bata kadar umutsuZluğa kapılmaOlsun ya kasikta şişlik var bende farkettim ama revir doktoru kendi söyledi ben sonra farkettim . Akıntı var beyaz mantar olabilir bi baktır dedi ama kaşıntı yanma yok idrar testi de temiz ama doktor kontrolüne gitmedim umudu bi daha ki aya saklıyorum ama acaba mı hissi yinede devam ediyor sanırım kendimden kaçıyorum
Hoşgeldin canım ben 8gün kala silik çizgiyi gördüm şu anda 6gün var reglime ve çok şükür biraz daha koyulaştıMerhaba kızlar aranıza benı de alır mısınız ? Adete kaç gün kala idrar testi yapmalıyız
İlişkinin üzerinden en az 10 gün geçince çıkıyo canım inşallah bebişin seninledirTeşekkür ederim canım hoşbulduk bel agrısı vardı dün ama bugun yok gibi psikolojik olanları saymassak.geçen ay 20 sinde adet olmustum 27 30 gün arası sürüyor.yumurtlama gününü de testlerle takip etmıstım 8ıydı yanı cok yenı oldugu ocın acaba cıkarmı dıye tereddutte kaldım
İkimizinde supheli iliskisi ayni sanirim benimde daha 6 gun oldu testte cikmadi ben haftaya yapicam cunku 15 gun falan gecmesi gerekiyomus cikmasi icinTebrik ederım canım ınsallah çizgin daha da koyulaşır.dün dayanamayıp test yaptım çıkmadı pazara kadar sabratsem en azından belki ozaman çıkar diyorum
Üzülme canım adetin geçerse yine yaptır istersenBenimde 7gün bar kan verdi negatif çıktı (
Yedi gün erken canım her bünyede farklı oluyor. Oğlumda 15. günde 20li değer vardı sen düşün.Üzülme canım adetin geçerse yine yaptır istersen
Canim ben pkoluyum adet gunum belli degil en son 10 agustosta oldum 2-3 ayda bi oluyorum. Benim niyetim adetimin gelmesi, hamile olmam degil aslinda adet olunca hapa baslicam 2-3 ay koruncam doktor dedi biraktigimda hamile kalmam kolay olurmus. Ben sadece şundan şüphelendim iliskiden sonraki gun sabahi inanilmaz bi kasik agrim oldu oyle boyle degil 1 saat boyunca kivrandim hic boyle bi kasik agrim olmaz adet olurken bile bilmem yani kasik agrisi bise goguslerimde agri var o kadar benim umudum yok hatta şuan evi temizliyorum mutfagin dolaplarini sildim komple iç dış eger varsa bisey allah korusun artik :)Benım ılıskı 6 8 ıydı cnm 8ınde sabah yumurtlama testım cok koyu cıktı aksam yaptıgımda cızgı cok sılıktı daha 4 5 gun oldu heralde ıdrara gecmesı ıcın gene paar denıcem cnm senın kacgun var adetıne
Canım fotosunu atar mısın pozıtıfse evet folık asıte basla bence deKızlar benim ilişkiden sonra ki 5-6 günlerde kasığımda özellikle sağ tarafta minik minik batmalar olmuştu sanki içerde karınca ısırıyomuş gibi inşallah o batmalar miniğimin kendine yer açmasıdır bu da bir belirtiydi benim için
Sabah test yaptım yine pozitif eşim bugün başka bir marka test alıcak bir de folikasit al dedim keşke daha önce başlasaydım folikasite kızlar sizde kullanmıyorsanız başlayın ben pişmanım
Doğurganlık dönemindemiydiniz acaba ilişki zamanında .ben doğurganlık dönemi hariç hamile kalamayacağımı düşünüyorum daha yeni bebek düşünmelerimiz var araştırırken hep böyle görüyorumKızlar benim ilişkiden sonra ki 5-6 günlerde kasığımda özellikle sağ tarafta minik minik batmalar olmuştu sanki içerde karınca ısırıyomuş gibi inşallah o batmalar miniğimin kendine yer açmasıdır bu da bir belirtiydi benim için
Sabah test yaptım yine pozitif eşim bugün başka bir marka test alıcak bir de folikasit al dedim keşke daha önce başlasaydım folikasite kızlar sizde kullanmıyorsanız başlayın ben pişmanım
Biri ilk hali biri beklemiş hali canımCanım fotosunu atar mısın pozıtıfse evet folık asıte basla bence de
Doğurgan dönem harici hamile kalmak mucize olur canım benim erken pozitif almamda ki sebep erkenden yumurtlama dönemine girmem yani dediğim gibi adetimin bittiği gün yumurtlamaya başladımDoğurganlık dönemindemiydiniz acaba ilişki zamanında .ben doğurganlık dönemi hariç hamile kalamayacağımı düşünüyorum daha yeni bebek düşünmelerimiz var araştırırken hep böyle görüyorum
et cnm var inşallah biz de görürüz çift çizgileri adetıne varmıydı daha cnmBiri ilk hali biri beklemiş hali canım
6gün var canım daha inşallah Rabbim herkese nasip ederEv
et cnm var inşallah biz de görürüz çift çizgileri adetıne varmıydı daha cnm
Ooo süper inşallah değerlendirmişsinizdirBuda benım yumurtlama gunumden lh hormonu