Canım testlerin gayet belirgin gözün aydın :) bu ay belirtilerini yazmismiydin, ilk paylaşımlarini heyecanla takip etmiştim:)
Cok tesekkur ederim bubay pek umitli degildim belirti yazmadim dusundukce belirti cikiyor diye, ufak tefek seyler var yumurtlamadan sonra yasadigim onlari yazayim
—göğüslerime sızlama şeklinde girip çıkan anlık acılar oldu bi kaç defa sanki elektrik çarpar gibi içerden ince bi sızlama
—ayaklarımda yanma hissi oldu çorap giynce yanıyordu çıkarınca üşüyordu
—sabahları uyandıktan sonra karın ağrısı problemi yaşadım ve hala yaşıyorum ama sadece sabahları oluyor kıvrandırıp bırakıyor kasığımda bişey şişip iniyor gaz hissi gibi bişey oluyor
—üç gün önce filan hazımsızlık problemim vardı karnımın şişi bir türlü inmedi azıcık yesem dünyalarınyemiş kadar şiştim
—acıktığım an, aniden gelen bayılma hissi ve koku hassasiyeti sırf bu sebepten mutfak dolabıma kase içinde vanilya koydum sürekli kokular geliyor burnuma
—ilişkiden 5-6 gün sonra yorgunluk ve uyku hissi.. sabah kalkıyoruz kahvaltıyı yapıyoruz ve acayip uyku bastırıyor elim ayağım dökülüyordu böyle
—çocuklarla oynarken elim sürekli karnıma gidiyor ve koruma psiklojisine giriyorum
—bi kaç gün üst üste gelinlik ve altın gördüm rüyamda artık onu da belirti sayıyorum oğlumda da ruyalar görmüştüm
O zaman ben test yapmiyim boşuna 6 gun oldu daha olduysa bile idrarda gozukmez daha demi? Bide yanlis anlamayin ama bu surecte iliskiye girmek dogrumu yanlismi? Hamileysem eger zarar verirmi yeni olduğu için fikriniz varmı?
Bişey olacağını sanmam canım ama korunarak devam edebilirsiniz