- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kasık agrılarım başladı ve yırmılık dıslerım damaklarım fazla kasınıyo bırazda acıyor
Insallah cnm amin hepimizin hızlıca zaman gecseHadi hayırlısı kuzum güzel haberlerini bekliyoruz.Bende de var kasık ağrısı ama acıtmıyor.Hani elin böyle tatlı talı uyuşurda geçer ya öyle.
böle gördüğüm tüm belirtiler bendede varmıs gbi geliyo insallah psikolojik degildir kızlar...günler gecmek bilmiyo banadaInsallah cnm amin hepimizin hızlıca zaman gecse
böle gördüğüm tüm belirtiler bendede varmıs gbi geliyo insallah psikolojik degildir kızlar...günler gecmek bilmiyo banada
ayy aynıyız yaa midemmi bulanıyo diyorum mesela sonra farkediyorum saatleredir yememişim :)Hapşırsam belirti sayacağım
ben takip edemedim canm senin mesjları kac gün kaldı senin bataAynen kızlar bulantı,koku hassasıyetı,agrı,diş hersey var sanırım bıraz psıkolojık benım zaman gecsede test yapsak
ayy aynıyız yaa midemmi bulanıyo diyorum mesela sonra farkediyorum saatleredir yememişim :)
ben takip edemedim canm senin mesjları kac gün kaldı senin bata
ya inşallah Allah hepimize bu ay bebiş versin:) ya artık kimeseyede söleyemiyorum her ay yasayıp kırmızıları görünce arkadaslarıma söleyecek yüzüm kalmadı:) ama burda en azından herkes aynı durumda :)Al benden de o kadar
Bu ay olsun ama ne olurrrrrrr
ayy evet canım :) evet senin yarın gibi hadi inşallah bu ay olacakCanım benim28 Eylülde başladı 3 Ekimde bitti adetim 8 Ekimde değerlendirdik ama benim takvim hesabına göre yarın yumurtlama günüm.O yüzden erken davrandık sanırım biraz.Batım da 26 Ekim.
sana ona farketmez canm zaten hepimiz aynı beklenti içindeyz birbirimizi merak ediyoruz:)Mesajlar karıştı
Bana diyorsun sandım
ayy evet canım :) evet senin yarın gibi hadi inşallah bu ay olacak
sana ona farketmez canm zaten hepimiz aynı beklenti içindeyz birbirimizi merak ediyoruz:)
Benım encpk bırhafta var cnm cıddı bel ağrısı basladı bıdeben takip edemedim canm senin mesjları kac gün kaldı senin bata
En erken kommhaber vercek sımdı ben dort gun encpk bırhafta ıcınde verıcem sızler kızlarsana ona farketmez canm zaten hepimiz aynı beklenti içindeyz birbirimizi merak ediyoruz:)
Benim bugun mide bulantim var niyeyse et sote yapiyodum midem bulandı yiyemicem galiba :/ ama normaldede ara ara olur mide bulantilarim cok merak ediyorum bisey car mı acaba adetimin gunude belli degilki neyi beklicem bilmiyorumEn erken kommhaber vercek sımdı ben dort gun encpk bırhafta ıcınde verıcem sızler kızlar