- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
Amin canım cümlemizin inşallahhhAyy canım baya belirgin..İnşallah herşey gönlünce olsun:) Aminnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım cümlemizin inşallahhhAyy canım baya belirgin..İnşallah herşey gönlünce olsun:) Aminnn
Hayirli olsun diyebiliriz artik hatta allah anali babali buyutsun :) cok sevindim. Bende az once ovulasyon yaptim cizgisi bana koyu geldi ama anlayamadim fotoda yukleyemiyorum napicamAmin canım cümlemizin inşallahhh
Fotoyu biraz kırp kuzumHayirli olsun diyebiliriz artik hatta allah anali babali buyutsun :) cok sevindim. Bende az once ovulasyon yaptim cizgisi bana koyu geldi ama anlayamadim fotoda yukleyemiyorum napicam
Yok yok olmuyo benim telefonda mi sorun var anlamadim cani isteyince gonderiyo sadece dune gore daha koyu gozle gorulur fark var baya bu acaba yumurtlamamin yaklastiginimi gosteriyoFotoyu biraz kırp kuzum
Hayirli olsun diyebiliriz artik hatta allah anali babali buyutsun :) cok sevindim. Bende az once ovulasyon yaptim cizgisi bana koyu geldi ama anlayamadim fotoda yukleyemiyorum napicam
Hayirli olsun diyebiliriz artik hatta allah anali babali buyutsun :) cok sevindim. Bende az once ovulasyon yaptim cizgisi bana koyu geldi ama anlayamadim fotoda yukleyemiyorum napicam
nım bıldıgım koyunoldugu zaman 24 36 saat ıcınde yumurtlama oluyo cnm koyuysa vakıt kaybetme bugun ıcın d grlendırYok yok olmuyo benim telefonda mi sorun var anlamadim cani isteyince gonderiyo sadece dune gore daha koyu gozle gorulur fark var baya bu acaba yumurtlamamin yaklastiginimi gosteriyo
Canım artık kesın gobı ınsallah doktorangıt bence guzel haberlerını alalım kan testı verBeklemiş hali
Rabbim bu topikte ve diğer topiklerde çocuk isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin.
Amiiinnnnn.
Ağzımda garip bi tat var acımsı gibi midem de kazınma hissi ve değişik bi ağrı var alakası var mıdır bilmiyorum
Senin testin farkliymis kuzum benimki gebelik testi gibi koyu degil ama silikte degil gozle rahat bi sekilde goruluyo. Kasiklarimdada cok hafif bi agri var.Canım t cızgısı c den koyu olcak ben yukluyorum tekrardan bak
Canım t cızgısı c den koyu olcak ben yukluyorum tekrardan bak
Yok yok olmuyo benim telefonda mi sorun var anlamadim cani isteyince gonderiyo sadece dune gore daha koyu gozle gorulur fark var baya bu acaba yumurtlamamin yaklastiginimi gosteriyo
Anladım cnm gununu say adet bıtımınden ıslaklıgına bak akıntına ona gore degerlendır zaten ıstıyosan her ıkı gunde bırı degerlendırmemız lazım su 4 gun gecse de ben de ogrensemSenin testin farkliymis kuzum benimki gebelik testi gibi koyu degil ama silikte degil gozle rahat bi sekilde goruluyo. Kasiklarimdada cok hafif bi agri var.
Amın cnm degerlendırdık ongunu sımdı 15 ını ıple cekıyorumSeninde baya koyu çıkmış canım inşallah olur.Allah kalbine göre versin
Amın cnm degerlendırdık ongunu sımdı 15 ını ıple cekıyorumSeninde baya koyu çıkmış canım inşallah olur.Allah kalbine göre versin
Evet canım değerlendir bugünleri yumurtlama öncesini değerlendirmekte önemliYok yok olmuyo benim telefonda mi sorun var anlamadim cani isteyince gonderiyo sadece dune gore daha koyu gozle gorulur fark var baya bu acaba yumurtlamamin yaklastiginimi gosteriyo
Gidicem canım inşallah kanla kesinleşirCanım artık kesın gobı ınsallah doktorangıt bence guzel haberlerını alalım kan testı ver
Evet canım berbat bi tatCanım onlarda hamilelik belirtisi.Metal gibi bir taddan söz ediyorlardı hamile olanlar.
O zaman iyi kuzum insallah hissetmezsin bile ve ikiside acik cikar insallah sonucu ne zaman alicakmissiniz?[/QUOTE
Cekildigim gibi sonucu veriyorlarmis canim