- 29 Nisan 2012
- 837
- 558
Yok kalmaz o zamana klomen yüzünden gecikiyor 2 aydır. eli kulağında ağrım başladıBekle bakalkm cnm bıhafta sora tekrar yaptırırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kalmaz o zamana klomen yüzünden gecikiyor 2 aydır. eli kulağında ağrım başladıBekle bakalkm cnm bıhafta sora tekrar yaptırırsın
Bnmde genıtalın az ustune be kasıklara ara sora kramplar basladı gene 6gun oncede vrrıYok kalmaz o zamana klomen yüzünden gecikiyor 2 aydır. eli kulağında ağrım başladı
Beniimmmm :) çok şükür 2 ay sonra ilaç kullanmadan hiçbişey yapmadan adetim hafiften kendini belli etmeye başladı ilacı kullanmama gerek kalmadığı için mutluyum :)Kizlar kimler bat bekliyo
Sevindim adina geldi miadetn tam olarkBeniimmmm :) çok şükür 2 ay sonra ilaç kullanmadan hiçbişey yapmadan adetim hafiften kendini belli etmeye başladı ilacı kullanmama gerek kalmadığı için mutluyum :)
Yok tam olarak gelmedi ama kasıklarım ağrıyo bide şeffaf böyle hafif kahverengimsi 2-3 gündür akıntı geliyo öyle olunca adet başlıyo bende bide ağrım varya gelicek inşallahhSevindim adina geldi miadetn tam olark
Hadı hayırlısı cnm ıns buay olcak batın gelmesını beklıyorum nabım gunun yorgunlugu ıhlamurumu yudumlarken derın dusuncelere dalıyorumKızlar napıyorsunuz :) oslem83, yvz13, Evlimutlumusmutlu, Genc_evli, dlkkydlntpl
burası benim ilk başlığım o yüzden kopamıyorum, şuan başka başlıktayım ama :)
Adet oldum doktora gittim hamile değilmişim diye , doktor dedi daha ilk ayın :) klomen verdi 5 gün kullanıp gidecem inşallah yumurtalar büyümüş ve olgunlaşmış olur. Sonra iğne verip ilişki saati söyleyecek.
:))) düşünmekten kafayı yiyecez zaten :) ben ne içsem acaba :)Hadı hayırlısı cnm ıns buay olcak batın gelmesını beklıyorum nabım gunun yorgunlugu ıhlamurumu yudumlarken derın dusuncelere dalıyorum
Bat gelsın dıye dua edıyorum bıyandan da korkuyorum cok fena agrı ve şiddetli olcak calısan bı kadın olarak korkuym:))) düşünmekten kafayı yiyecez zaten :) ben ne içsem acaba :)
Olsun canım kal burda buradaki ortam çok güzel :) Napayım ya adetim geldi gelcek onu bekliyorum bende belirtisini verdi çok şükür ilaç kullanmadan falan geldi demeli yumurtam ilaçsız çatlayabiliyomış :) senin içinde hayırlısı olsun kuzum inşallah birdahaki ay güzel haber verirsin :)Kızlar napıyorsunuz :) oslem83, yvz13, Evlimutlumusmutlu, Genc_evli, dlkkydlntpl
Adet oldum doktora gittim hamile değilmişim diye , doktor dedi daha ilk ayın :) klomen verdi 5 gün kullanıp gidecem inşallah yumurtalar büyümüş ve olgunlaşmış olur. Sonra iğne verip ilişki saati söyleyecek.
Ay yeni yıl bize şans getirsin lütfen allahım :)))) yeni yıla güzel haberle girmeyi hayal ediyordum neyse gari geç olsun güç olmasın diyelim :)))Olsun canım kal burda buradaki ortam çok güzel :) Napayım ya adetim geldi gelcek onu bekliyorum bende belirtisini verdi çok şükür ilaç kullanmadan falan geldi demeli yumurtam ilaçsız çatlayabiliyomış :) senin içinde hayırlısı olsun kuzum inşallah birdahaki ay güzel haber verirsin :)
Canmm batimi bekliyorum 2 vundur yumurtalgm feci agriyo ayagima vuruyo 14 gun vr adetime.Kızlar napıyorsunuz :) oslem83, yvz13, Evlimutlumusmutlu, Genc_evli, dlkkydlntpl
Aminnn minnoslar insallahhhh hrpimzn dilekleri gercek olrAy yeni yıl bize şans getirsin lütfen allahım :)))) yeni yıla güzel haberle girmeyi hayal ediyordum neyse gari geç olsun güç olmasın diyelim :)))
Bu sol yumurtalk olayi bende de var kafamo karistiriyo.peki supeli iliskinin uzerinden kac gun gecti onu soylyeblr msn7 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz bu ay akintim cok artti ilk baslarda yumurta aki gibiydi 5 gundur falan da akintinin icinde pembe iplik gibi kanamalarda geliyor. Ara ara baş dönmesi goz kararmasi gibi durumlarda yasadim. Ve sol yumurtaligimda ara ara sanci oluyor. Bu dogru bir bilgimi bilmiyorum ama idrarimda da beyaz tortular var. Adet donemimde daha 4 ocak gbi falan. Sizce hamile olabilir miyim? Lutfen kizlar yardimci olun
Bide adetine 7 gun vrdaha hamileysen bile belli etmez kendni adete 2 3 gun kalayi bekle belirtileri tskip et bubkdr erken bisey soylemek zor7 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz bu ay akintim cok artti ilk baslarda yumurta aki gibiydi 5 gundur falan da akintinin icinde pembe iplik gibi kanamalarda geliyor. Ara ara baş dönmesi goz kararmasi gibi durumlarda yasadim. Ve sol yumurtaligimda ara ara sanci oluyor. Bu dogru bir bilgimi bilmiyorum ama idrarimda da beyaz tortular var. Adet donemimde daha 4 ocak gbi falan. Sizce hamile olabilir miyim? Lutfen kizlar yardimci olun
Günaydın dlkkydlntpl bende bekliyorum ama benimki olursa cumartesi inş!ALLAH gelmez kırmızılarGunaydın herkese batı bekleyenler benım. Gıbı varmı hala kızlar benım yatından ıtıbaren baslar gıbıme gelıyor hadı ıns
Ins cnm olmaz senın test yaptnmı hıcGünaydın dlkkydlntpl bende bekliyorum ama benimki olursa cumartesi inş!ALLAH gelmez kırmızılar