- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Insallah tekrar hamıle kalırsın canımBende adet olarak kalmıştım ama dış gebelik oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah tekrar hamıle kalırsın canımBende adet olarak kalmıştım ama dış gebelik oldu
Evet canım bugünü değerlendir yarın da testi tekrarlaKızlar merhaba bişey öğrenmek istiyorum sizden. şimdi ovulasyon testi yaptım t çizgisi c den bi tık silik gibi yumurtlama olduğunu düşünebilir miyim ki?
Antibiyotik ve ağrı kesiciler bebeğe zarar verir gebelik şüphesi var deseydin ona göre verildi diye düşünüyorumKızlat merhaba regliye son 5 fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkü hergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ...
Benim kadındoğum doktorum ilk ay ya hep ya hiç demişti. Zarar vermişse gebelik oluşmaz tutunamaz demişti eğer gebelik olmuşsa zarar vermemiştir demişti. Hatta derlerki yaradan öyle bir yaratmıştır ki kadınlar hal zamanına kadar bebekleri korunur yedikleri ve içtikleri zarar vermez. Ancak hal durumundan sonra anne mesuldür. O yüzden için rahat olsun canım.Kızlat merhaba regliye son 5 fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkü hergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ...
Ayy canım Allah razı olsunBenim kadındoğum doktorum ilk ay ya hep ya hiç demişti. Zarar vermişse gebelik oluşmaz tutunamaz demişti eğer gebelik olmuşsa zarar vermemiştir demişti. Hatta derlerki yaradan öyle bir yaratmıştır ki kadınlar hal zamanına kadar bebekleri korunur yedikleri ve içtikleri zarar vermez. Ancak hal durumundan sonra anne mesuldür. O yüzden için rahat olsun canım.
kanda baktırsaydın %100 belli olurdu streste yapmamış olurdun.Kızlat merhaba regliye son 5 fakat 2 akşam önce dişim yüzünden acillik oldum antibiyotik verdi ağrın oldukça iç dedi içiyorum mecbur çok ağrım var çünkü hergünde 1 iğne vurluyorum 2 tane kaldı.. sizce gebelik varsa bi sıkıntı olur mu ...
Varmış ama değerim düştü canım .. düştü bebeğim ..kanda baktırsaydın %100 belli olurdu streste yapmamış olurdun.
İlaçlardan dolayı mı olmuş acabaVarmış ama değerim düştü canım .. düştü bebeğim ..
Bilmiyorum canım demedi doktor..İlaçlardan dolayı mı olmuş acaba
sırf değerler arttığı için hamilelik var demiyor TIBBEN. kimyasal gebelik olmuşturVarmış ama değerim düştü canım .. düştü bebeğim ..
TIBBEN doktorum var dedi. Ama tutunamayacak dedi ve tutunamadı.sırf değerler arttığı için hamilelik var demiyor TIBBEN. kimyasal gebelik olmuştur
döllenme gerçekleşip tutunamıyorsa kesede bebek yoktur yada kese dahi oluşmamıştır.her döllenen yumurtadan bebek oluşmuyor. prof olan dr lar kalp atışını duyuncaya kadar o hamileliğe kesin gözüyle bakmıyorlarTIBBEN doktorum var dedi. Ama tutunamayacak dedi ve tutunamadı.
yani kimyasal gebelik yaşamışsın. demek istediğim buTIBBEN doktorum var dedi. Ama tutunamayacak dedi ve tutunamadı.
Benim ilk goguslerim agridi mide yanmam var ve yumurtanin kokusundan tiksindim birde beyaz losyon gibi akinti varMerhabalar bende sayfanın başından beri okuyorum anca 70lere kadar okuyabildim 2 aydır korunmuyoruz normalde adet günlerim öne öne gelir şuan 9 gün var adet olmama ama aşırı kasık ağrısı var 2gündür bugünde belim ağrıdı gece bile ağrıyo bu sabah adet sancısı zannettim ama olmadım beyaz akıntılar gelmeye başladı normalde adet olurum ağrım öyle başlar yada aynı gün. Artık dayanamadım doktora gittim bugün başka bişey varsa bileyim diye yarın tahlil vericem bakalım. Ama merak ediyorum sabırsızlanıyorum acaba olabilir mi diye ultrason la baktı Ağrımı söyleyince kist var demedi idrar ve kan tahlili istedi. Olabilir mi sizce bi yorum yazsanız