- 22 Kasım 2018
- 4.114
- 11.429
Evet kuzum piercing teşekkür ederim ballllımmm güzelliğimheee anladim kuzu su piyesing mi ne adinida diyemiyorm olsun sana yakismis. genelde sevmem ama sana. yakismis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum piercing teşekkür ederim ballllımmm güzelliğimheee anladim kuzu su piyesing mi ne adinida diyemiyorm olsun sana yakismis. genelde sevmem ama sana. yakismis
inşallah kuzumInşallah canım benim sana da inşallah
kuzum sen en iyisi bana başka isim önerAyy yerim sizi kııııız kutsal panterciğimn isim anası benim :d
bak orjinalini ne guzel yasmissinEvet kuzum piercing teşekkür ederim ballllımmm güzelliğim
çok merak ettim banada resmini atsana kızEvet kuzum piercing teşekkür ederim ballllımmm güzelliğim
Yaa hayır bu çok hojdırkuzum sen en iyisi bana başka isim öner
ewet kuzu senden dogma isim valla cocugun olursa ne isim takacagini simdiden tahmin ediyormAyy yerim sizi kııııız kutsal panterciğimn isim anası benim :d
Ataym kuzummçok merak ettim banada resmini atsana kız
Ay neymiş neymişewet kuzu senden dogma isim valla cocugun olursa ne isim takacagini simdiden tahmin ediyorm
bekliyorum :)Ataym kuzumm
Kutsallık bize göre değil bacım
esma sultan senide merak ediyorum atsana kızewet kuzu senden dogma isim valla cocugun olursa ne isim takacagini simdiden tahmin ediyorm
kutsal kol boregi kutsal kereta sonra kutsal tosuncuk hahhayyAy neymiş neymiş
hahahay benm kide. kutsal. canli annekendime yeni isim buldum şizofren panter
canlıyı çıkar kutsal 4 çocuklu annehahahay benm kide. kutsal. canli anne
Ahahahha koptum ayol benim bebenin ismi bellikutsal kol boregi kutsal kereta sonra kutsal tosuncuk hahhayy