Oldum canım maalesef şimdilik lekelenme şeklinde zaten benim adetler böyle baslar hep yarında sancılı gecerAa oldun mu kuzucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldum canım maalesef şimdilik lekelenme şeklinde zaten benim adetler böyle baslar hep yarında sancılı gecerAa oldun mu kuzucum
:) nuro biraz naz yapayim degil inanir misinz digerlerinde hic naz yapamadim hep calisiyordumOyy kiyamam sana kizz bal köpüğü
Oyy canimmm tabi yap en doğal hakkın:) nuro biraz naz yapayim degil inanir misinz digerlerinde hic naz yapamadim hep calisiyordum
Yap tabi bu günler bi daha gelmiyor aserme olayı çok güzel koşa koşa alıyorlar mecbur :):) nuro biraz naz yapayim degil inanir misinz digerlerinde hic naz yapamadim hep calisiyordum
Benim de bu ay 2 gün erken geldi kuzum bir daha ki aya inşallahOldum canım maalesef şimdilik lekelenme şeklinde zaten benim adetler böyle baslar hep yarında sancılı gecer
git söyle çekerlerBilmiyorum ki nasıl oluyor şu özele bir gideyim ben
72 saat kalabiliyor spermler. Ama hepsi kalmıyordur. Kalanlar da yumurtanın içine giremiyordur. Hep söylerim, her yumurtlama döneminde gebe kalsak nüfus patlaması yaşanırdı. Şükür ki bi evladın var. Tekrar olacak inşallah. İçini ferah tut.Yok ben kimyasaldan sonra hemen olur genellemesinden sonra pek umutlanmiyotum bak test bile yapmıyorum adet günümü gelmezse gecikmeyi bekliyorum canım
tüplere iltihaba filan çok iyiymişNe için bu canım ne işe yarıyor
Tamam canim adetli mi olmak lazim ondagit söyle çekerler
Hi anladim canim doğrudur inşallah bir araştırayımtüplere iltihaba filan çok iyiymiş
canım inan okadarını bilmiyorum burda yapan arkadaşlar varsa onlar bilirTamam canim adetli mi olmak lazim onda
ben bayaa araştırdım denedim hatta üstüne hamile kalan çok varmışHi anladim canim doğrudur inşallah bir araştırayım
Amin canım benim inşallah ❤❤❤Benim de bu ay 2 gün erken geldi kuzum bir daha ki aya inşallah
heee sen oyle bu saate nerdrn bulacagiz diyor yarin alsam diyor essekYap tabi bu günler bi daha gelmiyor aserme olayı çok güzel koşa koşa alıyorlar mecbur :)
Saol cnm öyle tabi herşeyin bi usulü var sırası Rabbim en güzelini bilir hayırlısı olsun her isteyene nasip etsin insAllah72 saat kalabiliyor spermler. Ama hepsi kalmıyordur. Kalanlar da yumurtanın içine giremiyordur. Hep söylerim, her yumurtlama döneminde gebe kalsak nüfus patlaması yaşanırdı. Şükür ki bi evladın var. Tekrar olacak inşallah. İçini ferah tut.
kebap iste kebapheee sen oyle bu saate nerdrn bulacagiz diyor yarin alsam diyor essek
Tmm canım sagolasincanım inan okadarını bilmiyorum burda yapan arkadaşlar varsa onlar bilir
daha çok geç sayılmaz ama yorgun demek ki adamheee sen oyle bu saate nerdrn bulacagiz diyor yarin alsam diyor essek
Aa ne güzel deneyeyim o zaman insallahben bayaa araştırdım denedim hatta üstüne hamile kalan çok varmış