- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
Dene canım şifa olur inşallahAa ne güzel deneyeyim o zaman insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dene canım şifa olur inşallahAa ne güzel deneyeyim o zaman insallah
onu istemiyor kuzu boyle. yaninda aci biberi olcak et doner istiyormkebap iste kebap
cok yorgun canm saat 5 kalkti yemek yedi disari cikti 10 da eve geldidaha çok geç sayılmaz ama yorgun demek ki adam
ısrar et getirsinonu istemiyor kuzu boyle. yaninda aci biberi olcak et doner istiyorm
kuzu suan siparis veriyo gene ben kazandimısrar et getirsin
japonya hindistan gibi olurduk72 saat kalabiliyor spermler. Ama hepsi kalmıyordur. Kalanlar da yumurtanın içine giremiyordur. Hep söylerim, her yumurtlama döneminde gebe kalsak nüfus patlaması yaşanırdı. Şükür ki bi evladın var. Tekrar olacak inşallah. İçini ferah tut.
Kuzum ya bu arada senin adın daha öncedrnönceden başka birşey miydi burdaAmin canım benim inşallah ❤❤❤
Inşallah canım benim sana da inşallahDene canım şifa olur inşallah
Kız bende öyle saniyom ikisinden de bildirim geliyor yaanam. panterle tiramusu yu ayni kisi sandim vallah kiz bana kafayi yedirtiniZ
Yok canım benim hep böyleydi marttan beri uyeyim degistirmedim hic :)Kuzum ya bu arada senin adın daha öncedrnönceden başka birşey miydi burda
kuzu sen turkan soraya benziyon gozlerde iri boyle. benin de varKuzum ya bu arada senin adın daha öncedrnönceden başka birşey miydi burda
Hee tamam kuzucum başkasıyla karıştırmıyım diye sordum :)Yok canım benim hep böyleydi marttan beri uyeyim degistirmedim hic :)
Tmm canım ❤Hee tamam kuzucum başkasıyla karıştırmıyım diye sordum :)
Ay kuzum tişkür ederim hoşuma gitti. ama aramızda kalsın o ben değil maalesef ben olmasını çok isterdimkuzu sen turkan soraya benziyon gozlerde iri boyle. benin de var
cok ortak ozellikleri var mesela ikiside tam ctlakKız bende öyle saniyom ikisinden de bildirim geliyor ya
hahahha hadi gözün aydınkuzu suan siparis veriyo gene ben kazandim
heee anladim kuzu su piyesing mi ne adinida diyemiyorm olsun sana yakismis. genelde sevmem ama sana. yakismisAy kuzum tişkür ederim hoşuma gitti. ama aramızda kalsın o ben değil maalesef ben olmasını çok isterdim
özlerinde ıyi kızlar biraz catlaklikta olacak yoksa hayat geçmez bende de varcok ortak ozellikleri var mesela ikiside tam ctlak
anam. panterle tiramusu yu ayni kisi sandim vallah kiz bana kafayi yedirtiniZ
Ayy yerim sizi kııııız kutsal panterciğimn isim anası benim :dcok ortak ozellikleri var mesela ikiside tam ctlak