- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 35
Esmammm sesli güldümm kızkız napayım, ilk üye olduğumda kimse soruma cevap vermemişti ben de ant içmiştim, her yeni gelene ya da soru sorana cevap vereeceğim diyeiyi bakin kizlar simcik seymos bize tek tek yazack
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esmammm sesli güldümm kızkız napayım, ilk üye olduğumda kimse soruma cevap vermemişti ben de ant içmiştim, her yeni gelene ya da soru sorana cevap vereeceğim diyeiyi bakin kizlar simcik seymos bize tek tek yazack
allah seni ne etmesin sag ol kuzu adam iki tane koca durum yaptrmis bende ikisini yedim bana. dedi ki ne cabuk yedin dedi zoruma gittiAfiyet olsun kuzucum
ben yerim been
Evet canımm hatta sevinmiştm yerleşme kanaması diye çünkü 2 gün erken gelmişti. İşte devam etmezse adet değil yerleşmedir belki haBen de oyle sanmistim kafam cok karıştı
Oh oh yarasinnnnnohhh yemegimi yedim geldim:)
Sürekli çalışmaları aksatmadan yaparsan tabiki olur ama bazen hemen adet bitiminde ya da adet başlangıcına yakın olabiliyor yumurtlama, o zaman çok ihtimal vermediğin için fe gevşek davranabiliyor insan, kaçırılıyor neticede, ovu testinin amacı bu canım
Canımcım çok üzüldüm gerçekten baya baya regl mi?
Canım seninki baya erken gelmiş sen bi emin ol bakalım, yarın nasıl olacak?
Herkes farklı bişey söylemiş ama geçen ay ovu testi yaptığım için bizzat gördüm. Yumurtlama günü geldi akıntı, test silikleştiğindr yani çatladığında akıntım yoktu canım. Biraz garip oldı ama.
Kızz anacum yemiyon içmiyon profil fotosun değiştiriyorsun.
Yoğunluğu miktarı nasıl canım. Senin kaç gündür lekelenme?
Geldimmmmm.
Ayyy kızlar gün boyu mutfak dolaplarını temizledim, bir de buzdolabını. Yahu mutfağım han gibi, dolap da çok. Ancak bitti işim, biraz da geç başladım. 6 da başlamıştım. 7 saat sürmüş. Ayy sizler beceriklisinin, bu kadar sürede 2 kere temizlerdiniz ama ben de baya uğraştım ya. Basit bir temizlik olmadı. Öldümm yorgunluktan. Sizler nasılsınız?
Sen en iyisi git bi muayne ol canım çok yıprandinBen de oyle sanmistim kafam cok karıştı
deseydin bide bana biri yavrunaallah seni ne etmesin sag ol kuzu adam iki tane koca durum yaptrmis bende ikisini yedim bana. dedi ki ne cabuk yedin dedi zoruma gitti
Allah im bu belirsizlik beni öldürüyor yaEvet canımm hatta sevinmiştm yerleşme kanaması diye çünkü 2 gün erken gelmişti. İşte devam etmezse adet değil yerleşmedir belki ha
kuzum senin sonuçlar nolduSen en iyisi git bi muayne ol canım çok yıprandin
Sorma ya bu ne offfSen en iyisi git bi muayne ol canım çok yıprandin
Canımm üzülme nolur hayırlısıyla güzel olucak herşeyAllah im bu belirsizlik beni öldürüyor ya
anam yenecegim seni istabul gbi olmus hosgeldin bilseydim yardima kosardim ben. 7 saatte. tum evi temizler birdebuzerine 7 cesit yemek yapar birde pazara giderdim saka bir yana o mis gibi olmustrEsmammm sesli güldümm kızkız napayım, ilk üye olduğumda kimse soruma cevap vermemişti ben de ant içmiştim, her yeni gelene ya da soru sorana cevap vereeceğim diye
Ay hormonlarim hepsi normal gözüküyo en azindan düşük veya yüksek işareti yok netten baktim şimdi sira rahşm filminde acayip korkuyorumkuzum senin sonuçlar noldu
dunde ben corba ictim ben iki durumu yedim .sonra midem bulanti sanirim uzun sure doner yiyemeycgimİyi geceler kızlar.Nasılsınz?Ben sürekli açım ya.Yiyorum yiyorum 1saat geçmeden acıkıyorum.Açlıktan bazen midem ağrıyo o derece.Gece gece çorba içtim yine
Aslinda hicbirseye uzulmemistim cok istedigim halde hayirlisi adet oldum nasip degil deyip gecmistim simdi kesilsince daha cok üzüldüm baska bisey mi oldu nedir diyeCanımm üzülme nolur hayırlısıyla güzel olucak herşey
Kutsal Sayfa olsun mümkünsekızlar bu sayfanın ismini sevemedim yeni sayfa açıyom oraya geçelim
iyi çok şükür yok kuzum korkma ama anestezi iste direk yapmasınlarAy hormonlarim hepsi normal gözüküyo en azindan düşük veya yüksek işareti yok netten baktim şimdi sira rahşm filminde acayip korkuyorum
cok iyi sevindim. sumeyrammmAy hormonlarim hepsi normal gözüküyo en azindan düşük veya yüksek işareti yok netten baktim şimdi sira rahşm filminde acayip korkuyorum