- 22 Kasım 2018
- 4.114
- 11.429
Canımm aynen öyle ben de hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyi ki varsınızKızlar olurda bigün 3 5 çocuklu olursakta birbirimizi unutmayalım olurmu :) ben sizi görmeden kardeş gibi sevdim hep burda buluşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm aynen öyle ben de hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyi ki varsınızKızlar olurda bigün 3 5 çocuklu olursakta birbirimizi unutmayalım olurmu :) ben sizi görmeden kardeş gibi sevdim hep burda buluşalım
Canım neden kızalım ne zaman geldi kırmızlarKizlar bisey diycem ama kizmayin benim kirmizilar geldi biraz. Aksamdan beri yine yok anlamadim bu işi sizce doktora gitmeli miyim?? Boyle adet hic olmamistim
aynen kuzum iyikiiiCanımm aynen öyle ben de hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyi ki varsınız
Ya ne bileyim bir oyle bir boyle ben de sinir oldum simdi kendime. Dun kahve lekeler geldi bugun de devam etti sonra azicik kirmiziya döndü ve bittiCanım neden kızalım ne zaman geldi kırmızlar
Yerleşme kanaması geliyor akla ama ben de benimkini öyle sanmıştım sonra adete dönmüştü kuzum. Devam etmezse doktora gitYa ne bileyim bir oyle bir boyle ben de sinir oldum simdi kendime. Dun kahve lekeler geldi bugun de devam etti sonra azicik kirmiziya döndü ve bitti
ywrim seniKızlar olurda bigün 3 5 çocuklu olursakta birbirimizi unutmayalım olurmu :) ben sizi görmeden kardeş gibi sevdim hep burda buluşalım
Ohhh afiyet olsun ben uyicam sen yemek yiyorsunohhh yemegimi yedim geldim:)
Sürekli çalışmaları aksatmadan yaparsan tabiki olur ama bazen hemen adet bitiminde ya da adet başlangıcına yakın olabiliyor yumurtlama, o zaman çok ihtimal vermediğin için fe gevşek davranabiliyor insan, kaçırılıyor neticede, ovu testinin amacı bu canımOvulasyon testi gerekli mi ya adet bittikten sonra calismalara baslasak kesin olmuyor mu
Canımcım çok üzüldüm gerçekten baya baya regl mi?Iyi aksamlar kızlar nasılsınız herkes bir durgun hadi gelin bu arada ben bata 3 gün var diye umutla gebelik beklerken bugün regl oldum şoklardayım üzülsem de yapacak birşey yok
Canım seninki baya erken gelmiş sen bi emin ol bakalım, yarın nasıl olacak?Kızlar demin tuvalete peçeteye belli belirsiz böyle çok çok az camur rengi akıntı geldi adet belirtisdi snrm yine lekelenmeyle basliycak ben gec yum oldu diye düşündüğümden 2 gün gecikmeli adet oldum diye düşünüyordum ama sanırım erken adet olcam
Herkes farklı bişey söylemiş ama geçen ay ovu testi yaptığım için bizzat gördüm. Yumurtlama günü geldi akıntı, test silikleştiğindr yani çatladığında akıntım yoktu canım. Biraz garip oldı ama.Şu herkesin farkwttiği,, görmeye çalıştığı akıntı çatladıktan sonra gelen akıntı bence. Yumurtlama yumurtanın büyüyüp olgunlaşmasıdır ve bu durum akıntı oluşturmaz.
Kızz anacum yemiyon içmiyon profil fotosun değiştiriyorsun.İyi geceler kızçelerr
Yoğunluğu miktarı nasıl canım. Senin kaç gündür lekelenme?Kizlar bisey diycem ama kizmayin benim kirmizilar geldi biraz. Aksamdan beri yine yok anlamadim bu işi sizce doktora gitmeli miyim?? Boyle adet hic olmamistim
Geldimmmmm.Kutsalsekerpare bebeğimm neredesin sen
Hoşgeldin canımmcmm nabalm valla muhabbet sohbetHu hu hanimlarr napıyonuz bakimm
Afiyet olsun kuzucumohhh yemegimi yedim geldim:)
ben yerim beenywrim seni
hahhha bende aynısını düşünüyodumiyi bakin kizlar simcik seymos bize tek tek yazack
Beybitom hoşgeldin nabam kızz sonunda kendimi buldum :dSürekli çalışmaları aksatmadan yaparsan tabiki olur ama bazen hemen adet bitiminde ya da adet başlangıcına yakın olabiliyor yumurtlama, o zaman çok ihtimal vermediğin için fe gevşek davranabiliyor insan, kaçırılıyor neticede, ovu testinin amacı bu canım
Canımcım çok üzüldüm gerçekten baya baya regl mi?
Canım seninki baya erken gelmiş sen bi emin ol bakalım, yarın nasıl olacak?
Herkes farklı bişey söylemiş ama geçen ay ovu testi yaptığım için bizzat gördüm. Yumurtlama günü geldi akıntı, test silikleştiğindr yani çatladığında akıntım yoktu canım. Biraz garip oldı ama.
Kızz anacum yemiyon içmiyon profil fotosun değiştiriyorsun.
Yoğunluğu miktarı nasıl canım. Senin kaç gündür lekelenme?
Geldimmmmm.
Ayyy kızlar gün boyu mutfak dolaplarını temizledim, bir de buzdolabını. Yahu mutfağım han gibi, dolap da çok. Ancak bitti işim, biraz da geç başladım. 6 da başlamıştım. 7 saat sürmüş. Ayy sizler beceriklisinin, bu kadar sürede 2 kere temizlerdiniz ama ben de baya uğraştım ya. Basit bir temizlik olmadı. Öldümm yorgunluktan. Sizler nasılsınız?
Ben de oyle sanmistim kafam cok karıştıYerleşme kanaması geliyor akla ama ben de benimkini öyle sanmıştım sonra adete dönmüştü kuzum. Devam etmezse doktora git
Ve yazdıiyi bakin kizlar simcik seymos bize tek tek yazack
hoşgeldin bebeğimm geçmiş olsunSürekli çalışmaları aksatmadan yaparsan tabiki olur ama bazen hemen adet bitiminde ya da adet başlangıcına yakın olabiliyor yumurtlama, o zaman çok ihtimal vermediğin için fe gevşek davranabiliyor insan, kaçırılıyor neticede, ovu testinin amacı bu canım
Canımcım çok üzüldüm gerçekten baya baya regl mi?
Canım seninki baya erken gelmiş sen bi emin ol bakalım, yarın nasıl olacak?
Herkes farklı bişey söylemiş ama geçen ay ovu testi yaptığım için bizzat gördüm. Yumurtlama günü geldi akıntı, test silikleştiğindr yani çatladığında akıntım yoktu canım. Biraz garip oldı ama.
Kızz anacum yemiyon içmiyon profil fotosun değiştiriyorsun.
Yoğunluğu miktarı nasıl canım. Senin kaç gündür lekelenme?
Geldimmmmm.
Ayyy kızlar gün boyu mutfak dolaplarını temizledim, bir de buzdolabını. Yahu mutfağım han gibi, dolap da çok. Ancak bitti işim, biraz da geç başladım. 6 da başlamıştım. 7 saat sürmüş. Ayy sizler beceriklisinin, bu kadar sürede 2 kere temizlerdiniz ama ben de baya uğraştım ya. Basit bir temizlik olmadı. Öldümm yorgunluktan. Sizler nasılsınız?
Hoşbuldumm şekerim o zmn hemn dahil olayim bende sohbetinize eeeeee ne var ne yok kizlarHoşgeldin canımmcmm nabalm valla muhabbet sohbet