- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canımm sen nasılsınIyi geceler canım nasılsın
iste kız niye utanıyosun. getirsin sana işi ne :)sag ol kuzu. cok acim canm cok doner cekiyor kocama soylemekten utaniyorm:)
Pek iyi sayılmam kuzum ya ama buna da şükür adete 3 gün kala adet oldum gebelik beklerken öyle iştenasılsın kuzum
Bende iyi sayılır canısı ne olsun yine bir regl husraniÇok şükür canımm sen nasılsın
heee sen onu tanimiyon ben sdisardayken niye soylemiyorsuniste kız niye utanıyosun. getirsin sana işi ne :)
çok şükür kuzum. üzülme canım bidahaki aya Allah büyük herhangi bi sorun varmıydı kaçıncı denemen buPek iyi sayılmam kuzum ya ama buna da şükür adete 3 gün kala adet oldum gebelik beklerken öyle işte
Sen nasilsin canım nasıl gidiyor
Hadi güzel haberlerle gel ins cnmkızlar ilacım dün bitti yarın hastaneye gidicem dua edin bana hayırlı haberlerle döneyim
hamilesiz kıyamaz sana :) sen söyle hemenheee sen onu tanimiyon ben sdisardayken niye soylemiyorsun
Canım onun eşinin sperminin uzun kalıp kalmadığını bilemeyiz. İnşallah yerleşme akıntısıdır ama genellemelerle umutlandırmak doğru olmaz bence.
sağol inşallah canımHadi güzel haberlerle gel ins cnm
Bir sorun yok diyo doktor ama ben tüplerim tıkanık olmasindan korkuyorum ayın 21 ne 15 ay olacak canimçok şükür kuzum. üzülme canım bidahaki aya Allah büyük herhangi bi sorun varmıydı kaçıncı denemen bu
Aa oldun mu kuzucumBende iyi sayılır canısı ne olsun yine bir regl husrani
simdi diger odada mesaj atayimhamilesiz kıyamaz sana :) sen söyle hemen
e bi rahim filmi çektirseydin keşkeBir sorun yok diyo doktor ama ben tüplerim tıkanık olmasindan korkuyorum ayın 21 ne 15 ay olacak canim
yüzüne utandıysan mesajla söylesimdi diger odada mesaj atayim
Oyy kiyamam sana kizz bal köpüğüsag ol kuzu. cok acim canm cok doner cekiyor kocama soylemekten utaniyorm:)
canım adetten sonra süt maydanoz buharını deneseneBir sorun yok diyo doktor ama ben tüplerim tıkanık olmasindan korkuyorum ayın 21 ne 15 ay olacak canim
Bilmiyorum ki nasıl oluyor şu özele bir gideyim bene bi rahim filmi çektirseydin keşke
Ne için bu canım ne işe yarıyorcanım adetten sonra süt maydanoz buharını denesene