- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Hadi hayırlısıAmin canım benim.
Benim âdetlerim de hep öyle başladığı için umut kalmadi içimde önümüzde ki aylarda inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısıAmin canım benim.
Benim âdetlerim de hep öyle başladığı için umut kalmadi içimde önümüzde ki aylarda inşallah
Canımsın ne kadar geldi peki bir gün boyunca mi bir defalığına miseni umutladirmak istemem benim batima 5 gun kalA boyle akinti geldi ama sulu seklindeydi ve sonraki gunler kuruydum. umarim senin ki yerledmedir
Döllenmiştir de inşallah gördüğün leke yerleşmedir canım. Bi de şöyle bi şey var, doktor banu çiftçinin açıklaması, diyor ki, yumurta ve sperm birleşse bile kromozomlar eşleşmediği için döllenme olmuyor. Yani döllenme, spermin yumurtanın içine girmesiyle değil içine girdikten sonra kromozomların eşleşmesiyle olur. Eşlenince zaten döllenmiş oluyor ve hücre, 2 ye 4 e 8 e bölüme bölüne büyüyor.Himm olabilir belki bilmem benim bi ara da böyle seffaf akıntıyı gördün üstüne 14 gün ekledim adet olmustun bklm yine nolcak
Bilmiyorum kuzu ya keşke öyle olsa bata bugunle beraber bnmde 5 gün var bnmde sulu hatta bi kac gündür su gibi akıntı vardi hafif öyle sandım peçete de biraz gri gibiydiseni umutladirmak istemem benim batima 5 gun kalA boyle akinti geldi ama sulu seklindeydi ve sonraki gunler kuruydum. umarim senin ki yerledmedir
Rahme boş yerleşme ne kız. Akıntım şeffaf değildi krem rengindeydi.canim
catlamis oluyor onun akintisi degerlendir. yoksa rahme bos yerlesir
kuzu genelikle. 2 gun once ki iliski yada sonraki iliski tutuluyor yumurta catlayinca. hazir spermde var hemen dolleniyorHmmm bnm 5inde oldu o akinti 2sinde ilişki olmuştu o güne kadar sperm canli kalma ihtimali yoktur dimi tutmamıştr
Ins hayırlısı beklemekten başka çaremiz yok hayırlısı Allah tanDöllenmiştir de inşallah gördüğün leke yerleşmedir canım. Bi de şöyle bi şey var, doktor banu çiftçinin açıklaması, diyor ki, yumurta ve sperm birleşse bile kromozomlar eşleşmediği için döllenme olmuyor. Yani döllenme, spermin yumurtanın içine girmesiyle değil içine girdikten sonra kromozomların eşleşmesiyle olur. Eşlenince zaten döllenmiş oluyor ve hücre, 2 ye 4 e 8 e bölüme bölüne büyüyor.
yani rahme adet kani olrak gider demek istedim anla da kuzu dogurgan oldugun donem olbilir degerlendir derimRahme boş yerleşme ne kız. Akıntım şeffaf değildi krem rengindeydi.
Canım onun eşinin sperminin uzun kalıp kalmadığını bilemeyiz. İnşallah yerleşme akıntısıdır ama genellemelerle umutlandırmak doğru olmaz bence.kuzu genelikle. 2 gun once ki iliski yada sonraki iliski tutuluyor yumurta catlayinca. hazir spermde var hemen dolleniyor
İhtimal olabilir ozmn yani hadi hayırlısı bklmkuzu genelikle. 2 gun once ki iliski yada sonraki iliski tutuluyor yumurta catlayinca. hazir spermde var hemen dolleniyor
Öyle tabii canım. 5 te akıntıyı gördüysen 19 da adet olman lazım döllenme olmadıysa. Ya da o günlerde. Inşallah olmazsın.Ins hayırlısı beklemekten başka çaremiz yok hayırlısı Allah tan
Iyi geceler canım nasılsınİyi geceler kızçelerr
Ama bizim adet kanaması rahmin sökülmesidir zaten Yumurtadan değil.yani rahme adet kani olrak gider demek istedim anla da kuzu dogurgan oldugun donem olbilir degerlendir derim
Yok ben kimyasaldan sonra hemen olur genellemesinden sonra pek umutlanmiyotum bak test bile yapmıyorum adet günümü gelmezse gecikmeyi bekliyorum canımCanım onun eşinin sperminin uzun kalıp kalmadığını bilemeyiz. İnşallah yerleşme akıntısıdır ama genellemelerle umutlandırmak doğru olmaz bence.
Hayırlı geceler canımhayırlı geceler kızlar
nasılsın kuzumHayırlı geceler canım
Aynen 19 20 Aralık diyorum bende hayırlısı bklm az kaldıÖyle tabii canım. 5 te akıntıyı gördüysen 19 da adet olman lazım döllenme olmadıysa. Ya da o günlerde. Inşallah olmazsın.
sag ol kuzu. cok acim canm cok doner cekiyor kocama soylemekten utaniyorm:)hayırlı geceler kızlar