- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Senin adet geldi mi simdi lekelenme olarak mi başlamıştı canımBenim de 17 aralıkta canım olmadi maalesef napalim hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin adet geldi mi simdi lekelenme olarak mi başlamıştı canımBenim de 17 aralıkta canım olmadi maalesef napalim hayırlısı
Lekeleme olarak başladı ama ilk akan kırmızıydı bildiğin adetti şimdi de lekelenme seklindeSenin adet geldi mi simdi lekelenme olarak mi başlamıştı canım
Himm anladım hayırlısı cnm yeni bati beklicez yeni umutlarla benim henüz gelmedi ama pek de umudum yok zaten gelir büyük ihtimalLekeleme olarak başladı ama ilk akan kırmızıydı bildiğin adetti şimdi de lekelenme seklinde
yani kimyasal mi simdi of cok uzuldum ama diger aya olma ihtimali cok yuksekBeklicem şimdilik 1 hafta içinde kanama baslayabilirmis,yine beta hcg takip edilecek.sıfırlanana kadar
Al benden o kadar
Senin kanaman olmadi mi hâlâ leke şeklinde mi inşallah gelmez canım benimHimm anladım hayırlısı cnm yeni bati beklicez yeni umutlarla benim henüz gelmedi ama pek de umudum yok zaten gelir büyük ihtimal
yani kimyasal mi simdi of cok uzuldum ama diger aya olma ihtimali cok yuksek
Yani seffaf uzayan akıntı çatladiğında mi oluyordur diyorsun cnmŞu herkesin farkwttiği,, görmeye çalıştığı akıntı çatladıktan sonra gelen akıntı bence. Yumurtlama yumurtanın büyüyüp olgunlaşmasıdır ve bu durum akıntı oluşturmaz.
Yok cnm gelmedi leke de yok henüz ama diyorum ya demin sadece peçeteye afedersin camur gibi gri çok az akıntı geldi beyaz akintim vardı günlerdir bugün biraz rengi degisik geldiSenin kanaman olmadi mi hâlâ leke şeklinde mi inşallah gelmez canım benim
Niye üzülüyorsun ki bence inşallah hamilesin inşallah rabbim senin yüzünü güldürsün bu ayYok cnm gelmedi leke de yok henüz ama diyorum ya demin sadece peçeteye afedersin camur gibi gri çok az akıntı geldi beyaz akintim vardı günlerdir bugün biraz rengi degisik geldi
Aynen. Bu daha mantıklı. Yumurtlama demek bi yumurtanın çıkıp olgunlaşmasıdır.Yani seffaf uzayan akıntı çatladiğında mi oluyordur diyorsun cnm
Benim akıntı beyazdı ama. Krem renginde. Şeffaf değildi. Soğan suyunun etkileridir benimki heralde.Yani seffaf uzayan akıntı çatladiğında mi oluyordur diyorsun cnm
Bi kac aydir lekelenmeyle başlıyor adetim ondan sanırım bu mutszlugum hayırlısı cnm ne diyelim Rabbim den herseyNiye üzülüyorsun ki bence inşallah hamilesin inşallah rabbim senin yüzünü güldürsün bu ay
:))) senden öyle bir enerji alıyorum canım ya ondan böyle :))Her zaman ki gibi yine çok pozitifsin canım benim ya insallah:)
Himmm o zmn catlamann 10 günü bugün bnmAynen. Bu daha mantıklı. Yumurtlama demek bi yumurtanın çıkıp olgunlaşmasıdır.
Himm olabilir belki bilmem benim bi ara da böyle seffaf akıntıyı gördün üstüne 14 gün ekledim adet olmustun bklm yine nolcakBenim akıntı beyazdı ama. Krem renginde. Şeffaf değildi. Soğan suyunun etkileridir benimki heralde.
catlamis oluyor onun akintisi degerlendir. yoksa rahme bos yerlesirKızlar selam. Lavaboya gittiğimde beyaz yoğun ve uzayan akıntım vardı Çamaşırda. Çatlamış mı demek olur? Ovu testi bittiği için yapmıyordum. Ovu testinde pikten sonra siliği gördükten sonra mu önce mi aynı akıntı oldu sizde?
Hmmm bnm 5inde oldu o akinti 2sinde ilişki olmuştu o güne kadar sperm canli kalma ihtimali yoktur dimi tutmamıştrcanim
catlamis oluyor onun akintisi degerlendir. yoksa rahme bos yerlesir
Amin canım benim.Bi kac aydir lekelenmeyle başlıyor adetim ondan sanırım bu mutszlugum hayırlısı cnm ne diyelim Rabbim den hersey
seni umutladirmak istemem benim batima 5 gun kalA boyle akinti geldi ama sulu seklindeydi ve sonraki gunler kuruydum. umarim senin ki yerledmedirKızlar demin tuvalete peçeteye belli belirsiz böyle çok çok az camur rengi akıntı geldi adet belirtisdi snrm yine lekelenmeyle basliycak ben gec yum oldu diye düşündüğümden 2 gün gecikmeli adet oldum diye düşünüyordum ama sanırım erken adet olcam