- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
Insallah tatlimmm❤⚘Canlar kan verdim değerim 51 e düşmüş şükür insallah tamamen sıfırlanır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah tatlimmm❤⚘Canlar kan verdim değerim 51 e düşmüş şükür insallah tamamen sıfırlanır
Cok sevindim canım amin insallahKızlar bugün doktora gittik keseyi gördük çok şükür 4 hafta 2 gunluguz haftaya tekrar gidicez allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin çok güzel bir şey
Canım test yaptım dayanamadım adete 3 gün kaldı kocaman bir negatif tertemizamin canm insss
cikmaz ki. kuzu benm de cikmamisti .biraz adetin gecsinCanım test yaptım dayanamadım adete 3 gün kaldı kocaman bir negatif tertemiz
pco olmadigina cok sevindim canmm iyiki gittin ondan sonra bir skinti olmaz dahaHamile arkadaasları tebrik ederim bende prolaktin tedavisi görüyorum ilaç verdi 1 ay kullanıp tekrar hormon baktırıcam gögüslerim acayip ağrıyodu acıyodu bundanmıs demekki bu arada pco olmayanlar kafasına göre inofolic kullanmasın mutlaka doktora danışın
Hamile arkadaasları tebrik ederim bende prolaktin tedavisi görüyorum ilaç verdi 1 ay kullanıp tekrar hormon baktırıcam gögüslerim acayip ağrıyodu acıyodu bundanmıs demekki bu arada pco olmayanlar kafasına göre inofolic kullanmasın mutlaka doktora danışın
prolaktin degerini yukseltmis. buda gebelige engel oluyormusNiye pco olmayanlar inofolic kullanmasın dediniz bir sıkıntı mı oldu sizde ?
Ne bileyim yine adet olacam diye korkuyorumcikmaz ki. kuzu benm de cikmamisti .biraz adetin gecsin
İnşallah zehracığım çok sağol :)pco olmadigina cok sevindim canmm iyiki gittin ondan sonra bir skinti olmaz daha
Niye pco olmayanlar inofolic kullanmasın dediniz bir sıkıntı mı oldu sizde ?
evvet esma söylemiş kullanmadan önce 30 olan değerim yanlış tanı konulup pco denilince inofolic kullandım süt hormonumu dahada yükseltmiş bu da gebeliğe engel simdi onu düşürmek için uğraşıcam malesef bu 2 ayda inofolic harici birşey kullanmadım diğer değerlerimde yükselmiş fsh ve lh değerlerimide yükseltmiş inofolic pco tedavisinde kullanılan bi folik asit zaten içeriğinde yazıyor polikistik over tedavisinde kullanılır diye o yüzden doktorunuza danışarak alın normal folik asit kullanın ters etki yapabilir benimki gibiprolaktin degerini yukseltmis. buda gebelige engel oluyormus
ya kuzum. iyi ki fark ettinİnşallah zehracığım çok sağol :)
evvet esma söylemiş kullanmadan önce 30 olan değerim yanlış tanı konulup pco denilince inofolic kullandım süt hormonumu dahada yükseltmiş bu da gebeliğe engel simdi onu düşürmek için uğraşıcam malesef bu 2 ayda inofolic harici birşey kullanmadım diğer değerlerimde yükselmiş fsh ve lh değerlerimide yükseltmiş inofolic pco tedavisinde kullanılan bi folik asit zaten içeriğinde yazıyor polikistik over tedavisinde kullanılır diye o yüzden doktorunuza danışarak alın normal folik asit kullanın ters etki yapabilir benimki gibi
HAYIRLI OLSUN. ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN.yok canm. bat gunu golge cikti 3 gun gecikti. bu sefer net. pembe cikti. dun kan verdim deger 201
ula .ne zehrasi esmaİnşallah zehracığım çok sağol :)
evvet esma söylemiş kullanmadan önce 30 olan değerim yanlış tanı konulup pco denilince inofolic kullandım süt hormonumu dahada yükseltmiş bu da gebeliğe engel simdi onu düşürmek için uğraşıcam malesef bu 2 ayda inofolic harici birşey kullanmadım diğer değerlerimde yükselmiş fsh ve lh değerlerimide yükseltmiş inofolic pco tedavisinde kullanılan bi folik asit zaten içeriğinde yazıyor polikistik over tedavisinde kullanılır diye o yüzden doktorunuza danışarak alın normal folik asit kullanın ters etki yapabilir benimki gibi
sag ol canm benmmHAYIRLI OLSUN. ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN.
Kız zehrada yazmıs onu alıntıladım onada yazdım sana esma dedimya farkettim iyiki yoksa içmeye devam edecektim dahada yükseltecektim hormonlarıula .ne zehrasi esma
Benim bir çocuğum var. Ama hatırlamıyorum 5 yıl oldu. sanırım adet günüm geçince test yapmıştım onda direk net iki çizgi görmüştüm. 2 gebeliğimde 2 aylık bir düşük oldu, onda da öğrendiğimde 7 haftalıktı :) bir cenaze vardı o zamanlar da adetimin geçtiğini hiç anlamamıştım. Sonra birgün baktım 2. adet bir hafta sonra ama ben bir öncekini olmamışım. e tabi teste ilk damlayı koyar koymaz C den önce T çizgisi çıkmıştı.sag ol canm benmm
Inş canım ya bizde çok ıstiyoruz allah nasip etsin bir an önce dualarınızı bekliyoruz :) bebiş günden güne daha sağlıklı olsun inşçok tesekkur ederim canım amin bugün ultrasonda keseyi gördük doktor 4 hafta 2 günlük bebiş dedi allahım isteyen bekleyen herkese tatdirsin bu duyguyu muhteşem bir sey
Yapıyorum yapıyorumsen hic calisma yapmiyon galiba
prolaktin degerini yukseltmis. buda gebelige engel oluyormus