• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

merhaba az önce bat günü çıktı testimde yazmışsınız. yumurtlama tarihini biliyormuydunuz net.
bir de gün gün testleriniz hep negatifti de sadece bat ta mı silik gördünüz
yok canm. bat gunu golge cikti 3 gun gecikti. bu sefer net. pembe cikti. dun kan verdim deger 201

a
Ne varmış stres yapıcak 3 meleğine nasıl kavuştuysan bunada kavuşursun içini ferah tut kuzum
inslaah. canm benm bilmiyorm korkuyorum digerlerinde. hep biraz gec ogrendim deger .2000 leri geciyordu ilk kizimi ogrendigimde 200 du deger .genede 1 hafta sonra. kese gorunmustu

ne bileyim canm. sabahtandir gorumcem yaziyorda yaxiyor dusuk degerin diue
Iyi de neye gore düşük daha ikinci kez kan vermedin ki yorum yapilsin onemli olan kac oldugu degil nasil arttigi. Ve arti benim ilk gebeligimde de 3 gun gecikmede 86 idi 1 hafta sonra 3000 oldu

Iyi de neye gore düşük daha ikinci kez kan vermedin ki yorum yapilsin onemli olan kac oldugu degil nasil arttigi. Ve arti benim ilk gebeligimde de 3 gun gecikmede 86 idi 1 hafta sonra 3000 oldu
yani kuzum. artik bos bos konuauyor bozuyorm hala konusyor;)

Önemli olan düzenli artması..Akacak kan damarda durmaz.Herşey olacağına varır sıkma canını

Back