- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
hadiyaOnce kahverengi geldi sevinmistim simdi damla damla geliyor kırmızılar karnim da agiriyor hisetmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadiyaOnce kahverengi geldi sevinmistim simdi damla damla geliyor kırmızılar karnim da agiriyor hisetmistim
4 gun gecikti canimNe zmndi senin bat cnm
Himm her zaman lekelenmeyle mi basliordu adetin4 gun gecikti canim
Yok canim ilk defa bu ay oldu kahverengiHimm her zaman lekelenmeyle mi basliordu adetin
Benimde olmuyordu son 3 aydir lekelenmeyle başlıyor bitiyor... Hayırlısı olsun ins devamı gelmez belki de üstüne görme dedikleri şeydirYok canim ilk defa bu ay oldu kahverengi
Oysa ki dün cok umutlanmıştım hayırlısı tabikihadiya
Internetten arastirdim da biraz bir onceki adetten kalan eski kanlar bir sonraki adet donemi ilk onlar atiliyormus kahverengi veya siyah olarakBenimde olmuyordu son 3 aydir lekelenmeyle başlıyor bitiyor... Hayırlısı olsun ins devamı gelmez belki de üstüne görme dedikleri şeydir
Aaa ilk kez duydum oylr mi oluyormus bnm bi kac aydr adetim kisa sürüyor ondan mi lekelenme oluyor acaba baslarkrnInternetten arastirdim da biraz bir onceki adetten kalan eski kanlar bir sonraki adet donemi ilk onlar atiliyormus kahverengi veya siyah olarak
Kız ne aşermesi ?iste aserme bu oluyor
Hımmm tamam canm saol . Öksürmekten bebege bişy olcak diye korkuyormCanım bana iyi gelmiştiki benim Boğaz’ım feciydi
Öyle okudum bir kac yerde tabi en iyisini doktor bilirAaa ilk kez duydum oylr mi oluyormus bnm bi kac aydr adetim kisa sürüyor ondan mi lekelenme oluyor acaba baslarkrn
Bilmemben dedim boyke boylr kısa sürüyor hemdr lekelenme oluyo die nirmal adetin sknt yok dedi geçtiÖyle okudum bir kac yerde tabi en iyisini doktor bilir
Doktor sıkıntı yok dediyse bisey yoktur canim. Zaten adet dönemindeki kanama degil ara kanama olursa sıkıntı asılBilmemben dedim boyke boylr kısa sürüyor hemdr lekelenme oluyo die nirmal adetin sknt yok dedi geçti
Oylr tabi hayırlısı test yaomis miydim sen hic gecikmende simdi adet mi oluyorsun ki devami gekir miDoktor sıkıntı yok dediyse bisey yoktur canim. Zaten adet dönemindeki kanama degil ara kanama olursa sıkıntı asıl
çok tesekkur ederim canım amin bugün ultrasonda keseyi gördük doktor 4 hafta 2 günlük bebiş dedi allahım isteyen bekleyen herkese tatdirsin bu duyguyu muhteşem bir seyMerhaba canım tebrikler adetin ne kadar geçti değerin gayet iyi gözüküyor. Allah sağlıklı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin inş.
Her gun yapiyorum golge cikiyor hepsi o negatif yani bir koyulasma yok. Devami gelecek mi bilmiuorum takipteyimOylr tabi hayırlısı test yaomis miydim sen hic gecikmende simdi adet mi oluyorsun ki devami gekir mi
TuhAF CIKIP koyulasmamasi hayirlisi olsun cnm ins bklmHer gun yapiyorum golge cikiyor hepsi o negatif yani bir koyulasma yok. Devami gelecek mi bilmiuorum takipteyim
Ben de anlamadim ama eger bu yerlesme ise zaten yerlesmeden sonra artar betahcgTuhAF CIKIP koyulasmamasi hayirlisi olsun cnm ins bklm
Ins hayirlisiyla oyledir cnmBen de anlamadim ama eger bu yerlesme ise zaten yerlesmeden sonra artar betahcg