- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
Esma atesim dustu gercekten bugun 36.4 odu dogruymus demekki yonteminaman keyfine bak bitanmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esma atesim dustu gercekten bugun 36.4 odu dogruymus demekki yonteminaman keyfine bak bitanmm
oyy massallah bben bugun gidemdim. kise gelmedi cocuklara bakmaya esim izne ayrilacak pazartesi. gidecem. bitanmKızlar salı günkü beta hcg 1490 çıkmış.Bu akşam tekrar kan vericem İnşAllah sağlıklı artmıştır . Siz naptınız @canli anne @Ozgenin annesi kan verdnz mi?
kuzum diger ay bunu dene olmazsa birde adet biter bitmez basla. kuzum adete yakin daha munasebete girme. canmmm benmm diger aya daha guzel .sonuc alirsin giD gide yaklasiyon cancazimEsma atesim dustu gercekten bugun 36.4 odu dogruymus demekki yontemin
yalan soylemeYapıyorum yapıyorum
Evet canim ates olcme yontemi deneyecegim ama bir iki ay vereceğim once biraz zayiflamam gerek insallah ondan sonra kaldigim yerden devam ❤kuzum diger ay bunu dene olmazsa birde adet biter bitmez basla. kuzum adete yakin daha munasebete girme. canmmm benmm diger aya daha guzel .sonuc alirsin giD gide yaklasiyon cancazim
hayirlisi olsun canm benm gece yememye calis birdr kino tohumu zayiflamaya yardim ediyor arastir istersenEvet canim ates olcme yontemi deneyecegim ama bir iki ay vereceğim once biraz zayiflamam gerek insallah ondan sonra kaldigim yerden devam ❤
Valla beyayalan soyleme
Çok üzgünüm degerim 82.3 den 22ye düşmüş.İnşallah dış gebelik değildir
Çok üzüldüm canm hakkknda hayırlısı olsun ❤ arabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah ❤Çok üzgünüm degerim 82.3 den 22ye düşmüş.İnşallah dış gebelik değildir
Canımm 2 ay sonra o zaman inşallah.Ahaha hayırlısı ya üzülme ben üzülmedim daha önce de demistim artik hayirlisi neyse o olsun diyorum. Ben uzulmedim olsa da kabulum olmasa da ama eşim üzüldü kıyamam bu ay cok umutluydum cok çalıştım dedi neyse canim ben bir iki ay ara verecegim zayiflamak icin hem okula baslayacagim yakinda daha iyi oldu Rabbim neylerse guzel eyler ❤ ben de seni severim şeyma bilirsin
Canım inan ben de çok üzüldüm kimyasaldır bence. Geçmiş olsumÇok üzgünüm degerim 82.3 den 22ye düşmüş.İnşallah dış gebelik değildir
iilk defa 1000in üstünde değerdeyken bi doktorun tekrar kan istediğini görüyorum şaşırdım canım valla hayırlısı
Nasıl fark edicem ki,kanama yok ağrı yokhadi ya sen fark edmedin mi
Çok üzgünüm degerim 82.3 den 22ye düşmüş.İnşallah dış gebelik değildir
Yok canım dış gebelikte dengesiz yükselir düştüyse kimyasal yani adetle beraber son bulucak üzülme kimyasal sonrası hamile kalmak çok kolay oluyo Allahtan hayırlısıÇok üzgünüm degerim 82.3 den 22ye düşmüş.İnşallah dış gebelik değildir
Kaset tipi olunca çıkmıyor mu ki?Allahım yaa o çol biliyor. Hiç canını sıkma. Nasıl arttığı önemli demiştim sana.
Aminn canım inşallah
Canım test yapmak için çok erken. Eğer bir de kaset tipiyse varsa da çıkmaz.
Canım gerçekten mi? Çok üzüldüm inanki. Artık ben kimseye yorum yapmamayayom bence. Bak beraber bekleyeceğiz gelecek ayı. Sana arkadaş mı yok? Bak çizkeki severim ama seni daha çok
cok uzuldum canm umarim. haskkinda hsyirlisu olsu peki ne olck simdiNasıl fark edicem ki,kanama yok ağrı yok