- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
yok canm. bat gunu golge cikti 3 gun gecikti. bu sefer net. pembe cikti. dun kan verdim deger 201merhaba az önce bat günü çıktı testimde yazmışsınız. yumurtlama tarihini biliyormuydunuz net.
bir de gün gün testleriniz hep negatifti de sadece bat ta mı silik gördünüz
inslaah. canm benm bilmiyorm korkuyorum digerlerinde. hep biraz gec ogrendim deger .2000 leri geciyordu ilk kizimi ogrendigimde 200 du deger .genede 1 hafta sonra. kese gorunmustuNe varmış stres yapıcak 3 meleğine nasıl kavuştuysan bunada kavuşursun içini ferah tut kuzum
Kız benim degerim seninkinin yarısı kadar bile değil,niye stres yapiyosun bu kadar.Relax❤sag ol bitanmmm umarim guzel arta suan acayip sterese girdim
Amin canım sağ ol❤hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
yine 1 hafta 10 gün sonra keseyi görürsüna
inslaah. canm benm bilmiyorm korkuyorum digerlerinde. hep biraz gec ogrendim deger .2000 leri geciyordu ilk kizimi ogrendigimde 200 du deger .genede 1 hafta sonra. kese gorunmustu
Canım bana iyi gelmiştiki benim Boğaz’ım feciydiİyi gelir mi acaba ölüyorm bn ya. Boğazım çok kötü üstüne miğde bulantısı off felaket anlatamam ya
insslaah bitanmmyine 1 hafta 10 gün sonra keseyi görürsün
ne bileyim canm. sabahtandir gorumcem yaziyorda yaxiyor dusuk degerin diueKız benim degerim seninkinin yarısı kadar bile değil,niye stres yapiyosun bu kadar.Relax❤
Iyi de neye gore düşük daha ikinci kez kan vermedin ki yorum yapilsin onemli olan kac oldugu degil nasil arttigi. Ve arti benim ilk gebeligimde de 3 gun gecikmede 86 idi 1 hafta sonra 3000 oldune bileyim canm. sabahtandir gorumcem yaziyorda yaxiyor dusuk degerin diue
yani kuzum. artik bos bos konuauyor bozuyorm hala konusyorIyi de neye gore düşük daha ikinci kez kan vermedin ki yorum yapilsin onemli olan kac oldugu degil nasil arttigi. Ve arti benim ilk gebeligimde de 3 gun gecikmede 86 idi 1 hafta sonra 3000 oldu
Sen kafana takma dayani kuzum. artik bos bos konuauyor bozuyorm hala konusyor
bi git bak korkunun ecele faydasi yokBen de yataktan kalkmıyorum acaba adet oldum mu? tuvalete gitmek istemiyorum? Olmus gibi hissediyorum
Dogru diyorsun bi gidip bakayimbi git bak korkunun ecele faydasi yok
bak bakDogru diyorsun bi gidip bakayim
Once kahverengi geldi sevinmistim simdi damla damla geliyor kırmızılar karnim da agiriyor hisetmistimbak bak
Ne zmndi senin bat cnmBen de yataktan kalkmıyorum acaba adet oldum mu? tuvalete gitmek istemiyorum? Olmus gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?