- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
amin kuxum daha cok minnakHayırlı olsun Rabbim saglikla devam ettrdin cnm
insss canmmm hah iste boyleGünaydıııınn hepinize, hayırlı cumalarınız olsun...Gönülden geçen tüm dualarınız dilekleriniz kabul olsun inş.
Yepyeni bir ay başladı benim için, inş bu ay hamile kalabilirim
onu gebertecemAbla mürüvvet o galiba isim değiştirmişşş :))
Nidennn :)onu gebertecem
kiz bende kac gundr murvet. neden yok diyirm msj atacktim en meger hanm efendi yorum yaziyorda soylemiyoNidennn :)
İyi gelir mi acaba ölüyorm bn ya. Boğazım çok kötü üstüne miğde bulantısı off felaket anlatamam yaKuzum ılık suyla tuzlu gargara yap
amam mutlaka yiycemkuzu ihlamurdan hepsu yalan kivi de ye ust solunm enfk icin sifa
Yok suan sis değil ama acıyoBademcikler şiş mi?
Ayyy çok fena ya birde miğde bulantısı olunca boğazım parçalanıyor yaGeçmiş olsun canım bala limon sıkıp yiyebilirsin. Ballı süt içebilirsin yumuşatır acısını dindirir. Pekmez, keçi boynuzu özü güzel vitamin ve iyi gelir. Bol bol c vitamini alarak atlatırsın inşallah tam zamanı portakal,greyfurt,mandalina,kivi
Önemli olan değer değil canım artışı. İnşallah güzel artışlarını görürsün kuzum.tsk edrim rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin deger bana dusuk gibi geldi aman gec dollenmedir:)
amin canm insss tek istegim suan buÖnemli olan değer değil canım artışı. İnşallah güzel artışlarını görürsün kuzum.
yapacak bise yok peri;(Ayyy çok fena ya birde miğde bulantısı olunca boğazım parçalanıyor ya
iste aserme bu oluyorAynen çekiyorz valla
merhaba az önce bat günü çıktı testimde yazmışsınız. yumurtlama tarihini biliyormuydunuz net.yapacak bise yok peri;(
hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinVerdim kanı bakalım kaç çıkacak.Dua edin kızlar bana❤
sag ol bitanmmm umarim guzel arta suan acayip sterese girdim
Ne varmış stres yapıcak 3 meleğine nasıl kavuştuysan bunada kavuşursun içini ferah tut kuzumsag ol bitanmmm umarim guzel arta suan acayip sterese girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?