- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
Ne kadar mutlu oldum şuan EsmamAllah razı olsun Ben mürüvvet kuzummmmm :)murvettn haberi olan var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar mutlu oldum şuan EsmamAllah razı olsun Ben mürüvvet kuzummmmm :)murvettn haberi olan var
Bende vericem bakalım,yarın akşama belli olur.inşallah artmıştır.Ben kaçıyorum uyku bastı.İyi gecelerHamilelikte normaldir canım.Bende öyleyim şuan. Yarın ikimz de kan vericez .İnşallah değerlerimiz güzel artmıştır .
İnşallah tutmuştur 2019 müjdeleri bekleniyor :) Ben de öyle düşünüyorum insan takınca daha zor olacak gibi geliyor:) abla giremiyorum pek fazla iş güç kafayı fazla takmayayım diye geziyorum ancak . En son yumurtlama gününü silikleştiği günü değerlendirdim testi bıraktım işte hayırlısı artık
Hehe inan kendimi geçtim bu ay içime dediğim gibi sen doğuyosun hayırlı haberlerle seneye giriş yapalım inşallahİnşallah tutmuştur 2019 müjdeleri bekleniyor :) Ben de öyle düşünüyorum insan takınca daha zor olacak gibi geliyor
İnşallah güzel haberlerle gireriz ya da Ocak ayı uğurlu gelir .Ben kendimden beklemiyorum bu ay ya inşallah kuzumHehe inan kendimi geçtim bu ay içime dediğim gibi sen doğuyosun hayırlı haberlerle seneye giriş yapalım inşallah
Değerin çok güzel çıkmış canım benim Allahım kat be kat artırsıncikti kuzum degerim 201
amin canm insssDeğerin çok güzel çıkmış canım benim Allahım kat be kat artırsın
allah seni ne etmesin bende murveti goren oldu mi diye soruyoorum:)Ne kadar mutlu oldum şuan EsmamAllah razı olsun Ben mürüvvet kuzummmmm :)
sena her ay boyle pes edrsen olmaz kuzum bak azkck mucadele etAbla ya ne biliyim bilmiyorum inanki kafam çok dolu gün içinde düşünmüyorum ama gece şu yatağa yatınca inan psikolojim bozuluyor demedi deme gene adet olcam ben biliyorum
Abla mürüvvet o galiba isim değiştirmişşş :))allah seni ne etmesin bende murveti goren oldu mi diye soruyoorum:)
Günaydın abla :) kan verdin miGünaydın kızlar ❤
Saol canım sana daHerkese hayırlı Cuma’lar
Hayırlı olsun Rabbim saglikla devam ettrdin cnmcikti kuzum degerim 201
Yok canım doktorlar 9da geliyor,gitcem birazdanGünaydın abla :) kan verdin mi
Güzel sonuçlarla gel insallah abla böyle sayının çokluğundan makine sayamasın insallah :)Yok canım doktorlar 9da geliyor,gitcem birazdan