- 4 Nisan 2018
- 1.593
- 4.025
kuzu gecikme oldu oyle verdim
Anladım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu gecikme oldu oyle verdim
Yok canım başlamadım. Bu ay yapmak istemiyorum m onu ya içimden gelmiyorInsallah tatlış ❤❤ sen ne yapiyorsun ates olcme yontemine basladin mi
seymM tabiki rabbimden dilemek en onemli sey. amA ben inaniyormAhahah sen de haklısın canımm
çizkekim çizkek çok severim biliyorsun demi? Ben sana hamilesin bence demiş miydim?
Her ay aynı heycanla denemeye devam esmam sadece ekstra hiç bir şey yapmadan. Yapınca sonra ader olunca çok üzülüyorum. Ama bir dua öğrendim, hatta bugün o duayı okuduğu ay hamile kalan biriyle tanıştım. Sadece onu yapacağım.
Tabiki canım. Memnunsan sıkıntı yok. Sen baan bakma.
Oyy inşallah @Kutsal panter kutsalım panterim
dusuk .mu geldiAnladım canım
Niye canim daha sonra ayni yontemle hamile olup olmadigini da öğrenebilirsinYok canım başlamadım. Bu ay yapmak istemiyorum m onu ya içimden gelmiyor
Ben de canımcım.seymM tabiki rabbimden dilemek en onemli sey. amA ben inaniyorm
Sonucu öğrenmen açısından güzel bir yöntem haklısın onda. Ama her gün ölçmek not almak, bişeylere bağlı hissetmek beni daha da moda sokuyor. Sonra daha çok üzülüyorum.Niye canim daha sonra ayni yontemle hamile olup olmadigini da öğrenebilirsin
Ben de canımcım.
Sonucu öğrenmen açısından güzel bir yöntem haklısın onda. Ama her gün ölçmek not almak, bişeylere bağlı hissetmek beni daha da moda sokuyor. Sonra daha çok üzülüyorum.
dusuk .mu geldi
Çok haklısın çizzz'immm. Fakat bu ay bir salayım ayların stresini bir atayım. Gelecek adetimde doktor kontrolü sonrasında da ateş ölçeri yaparım. Daha iyi olurHaklısın canım ama bu son sefer olacaksa neden olmasin bu ay bir de bunu dene hic denemedin sonucta hem ben de hamile degilsem deneyeceğim. Yanilma payi cok azmış
sag ol canm senam benm nasil gidiyor ebey yoksunKuzular nasılsınız hayırlı geceleriniz olsun:)
Bu arada hayırlı olsun ablam rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tamam canısı ❤Çok haklısın çizzz'immm. Fakat bu ay bir salayım ayların stresini bir atayım. Gelecek adetimde doktor kontrolü sonrasında da ateş ölçeri yaparım. Daha iyi olur
tamamm kuzm ben biraz takintili hareket ediyormmm!Yok canım ,düşük değil .Pek anlamıyorum ben zaten de yine de bir sorayım dedim.
:) abla giremiyorum pek fazla iş güç kafayı fazla takmayayım diye geziyorum ancak . En son yumurtlama gününü silikleştiği günü değerlendirdim testi bıraktım işte hayırlısı artıksag ol canm senam benm nasil gidiyor ebey yoksun
al iste. ikinci seyma yav. cocuk istemiyormusunz siz yahu yok takmiyorm falan demeyin .hem ne denemkten ne zarar gekir inss tutmustr .bitanm:) abla giremiyorum pek fazla iş güç kafayı fazla takmayayım diye geziyorum ancak . En son yumurtlama gününü silikleştiği günü değerlendirdim testi bıraktım işte hayırlısı artık
tamamm kuzm ben biraz takintili hareket ediyormmm!
Abla ya ne biliyim bilmiyorum inanki kafam çok dolu gün içinde düşünmüyorum ama gece şu yatağa yatınca inan psikolojim bozuluyor demedi deme gene adet olcam ben biliyorumal iste. ikinci seyma yav. cocuk istemiyormusunz siz yahu yok takmiyorm falan demeyin .hem ne denemkten ne zarar gekir inss tutmustr .bitanm