- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Napsın kızlar bi ablayla aynı mahallede oturuyormuşuz:)))Dikkat et kuzummm uyicamm bende bi bakm dedim bizim kızlar nabiyü didim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napsın kızlar bi ablayla aynı mahallede oturuyormuşuz:)))Dikkat et kuzummm uyicamm bende bi bakm dedim bizim kızlar nabiyü didim :)
Benimki de 22sinde geliyor. Yani seninkinden bir gün sonra düşün hee bir de seninkinin mesela o günü boş, bir önü bir arkası dolu. Bu da şunu doğruluyor. Dün bir yazı okudum kızlar. Gebe kalma ihtimali en yüksek gün yumurglamadan önceki günmüş. Yalnız onun oranı da %26 düşünün yani. İkinci en yüksek oran da yumurtlamadan 2 gün önce %20lerde, 3. En yüksek gün ise yumurtlamadan bir gün sonra %10lara düşüyor yani. İhtimaller baya düşük. Zor olanı başaran hamişleri kutlar sağlık dilerim
Demediysem düşündüm o zaman
Yok canım ne demek estagfurullahAhahah sen de haklısın canımm
çizkekim çizkek çok severim biliyorsun demi? Ben sana hamilesin bence demiş miydim?
Her ay aynı heycanla denemeye devam esmam sadece ekstra hiç bir şey yapmadan. Yapınca sonra ader olunca çok üzülüyorum. Ama bir dua öğrendim, hatta bugün o duayı okuduğu ay hamile kalan biriyle tanıştım. Sadece onu yapacağım.
Tabiki canım. Memnunsan sıkıntı yok. Sen baan bakma.
Oyy inşallah @Kutsal panter kutsalım panterim
Ahh şu dilim...Yok daha belli degil Kutsalsekerpare ortaligi karıştırdı
İnşallah.Allah söyletti belki ❤
Yani kızlar herkesin bu konudaki inancını ve yaklaşımını bilemem ama ben deneyeceğim ve tabi inanarak. 7 kişi aynı elmaya bir kere ibrahim suresi okutuyorsun. Sonra onun yarısını eşin, yarısını kadın çekirdekleri ve kabukları dahil yiyorsun.O duayı biz de öğrenebiliyor muyuz ? :)
Aaaaa kız komşu çıkmışsınız kim o :))Napsın kızlar bi ablayla aynı mahallede oturuyormuşuz:)))
Bekleyelim canım. İnşallah olmazsın ne diyelimDedin dedin ❤ bakalım tutacak mi? Bir kac gune belli olur. Benim taslar yeni oturdu. Gecen hafta bugun 1 damla kan gelmis muhtemelen o gun ovulasyon gunumdu yani gec dollenme olmus olabilir. Yada adet olacagim kendimi avutuyorum
Özgenin annesi :))Aaaaa kız komşu çıkmışsınız kim o :))
İçinde dua ve sure oldu mu inanırım da Allah’ın hikmeti sen dene canım ben de denemek isterim inşallah hayırlı sonuç alırsınAhh şu dilim...
Ahh dilim dilim,
Sen ettin beni dilim dilim
İnşallah.
Yani kızlar herkesin bu konudaki inancını ve yaklaşımını bilemem ama ben deneyeceğim ve tabi inanarak. 7 kişi aynı elmaya bir kere ibrahim suresi okutuyorsun. Sonra onun yarısını eşin, yarısını kadın çekirdekleri ve kabukları dahil yiyorsun.
Insallah tatlış ❤❤ sen ne yapiyorsun ates olcme yontemine basladin miBekleyelim canım. İnşallah olmazsın ne diyelim
Sen de yakında hamiş olacaksın sanki :) cheesecake-im inşallah Allah söyletiyordur bebeğin seninledirİyi gecelr kizlar @canli anne hayşrlı ugurlu olsun kuzum sağlikla al kucagına inşalalhh @cheesecake-im sende hamilesin sanirim canım gözün aydin çok sevindim vallahi
Ayy ne güzel sevindim valla komşiiii olmanıza :)@
Özgenin annesi :))
❤❤ nasip Rabbim nasil takdir ederseArkadaşlar cheesecake-im resmi olarak hamile değil, acaba mı dedim aslında. Kesin bişey yok. İnşallah hamiledir tabi, duamız o yönde
Aynen cok güzel :)Ayy ne güzel sevindim valla komşiiii olmanıza :)
Insallah tatlim bakalim nasip bekleyip göreceğiz.. benim içime de bir umut doğdu böylece KutsalsekerpareSen de yakında hamiş olacaksın sanki :) cheesecake-im inşallah Allah söyletiyordur bebeğin seninledir
cikti kuzum degerim 201
KesinlikleAynen cok güzel :)
kuzu gecikme oldu oyle verdimCanım bata ne kadar vardı kan verdğinde?Hayırlı olsun,sağlıkla kucağımıza alırız İnşAllah.
sen hic calisma yapmiyon galibaNabayım beya uyicam bi bakam didim nabıyonuz :d