- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Hastanede otururum canım sen nabarsınAbe kızlar nabarsınz :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanede otururum canım sen nabarsınAbe kızlar nabarsınz :d
Canımssssssag ol iyi yurekli zehrammm
tsk edrim rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin deger bana dusuk gibi geldi aman gec dollenmedir:)Tebrik ederim canım. Sağlıkla kavuş inşallah bebişine.
aaas niyeHastanede otururum canım sen nabarsın
Refakatcı geldim arkadaşımın yanınaaaas niye
aaa gecmis olsun canm ya umarim onemli bise yi yoktrRefakatcı geldim arkadaşımın yanına
aaa gecmis olsun canm ya umarim onemli bise yi yoktr
anam cok skinti umarim. gecer dikkat etsinAbla Doğum yaptı bi hafta oldu ama tansiyonu cok yüksek
Canım hadi gözün aydın, biliyorduk ama emin olduk. Kat be kat artsın inşallah.cikti kuzum degerim 201
OzgeMeteMoms canlar benim eşimin halası da kestel de oturuyor. Tam olarak oraları bilmem ama. Böyle büyük bir fm ismi yazan yere doğru giriyoruz. Acaba Moralfm miydi siz bilirsiniz belkiAhhhh Kutsalsekerpare seymam geldiiii
anam hepuniz akraba ciktinizCanım hadi gözün aydın, biliyorduk ama emin olduk. Kat be kat artsın inşallah.
OzgeMeteMoms canlar benim eşimin halası da kestel de oturuyor. Tam olarak oraları bilmem ama. Böyle büyük bir fm ismi yazan yere doğru giriyoruz. Acaba Moralfm miydi siz bilirsiniz belki
Canım hadi gözün aydın, biliyorduk ama emin olduk. Kat be kat artsın inşallah.
OzgeMeteMoms canlar benim eşimin halası da kestel de oturuyor. Tam olarak oraları bilmem ama. Böyle büyük bir fm ismi yazan yere doğru giriyoruz. Acaba Moralfm miydi siz bilirsiniz belki
Bugun 18 e kadar çıkmış ama suan iyi şüküranam cok skinti umarim. gecer dikkat etsin
Maşallah çok güzel çıkmış,bakalım bende yarın tekrar vercem.inşallah ikiye katlarcikti kuzum degerim 201
Minnak ben burdayım diyordu zaten sağlıkla ilerlesin inşallahcikti kuzum degerim 201
Maşallah çok güzel. çıkmış,bakalım bende yarın tekrar vercem.inşallah ikiye katlar[/QUOT canmm insss 4. 5 katlanir su steresten kurtuluruz
Kız aslında bursa uzak nerde akraba çıkıcaz? Senle zorlasak daha mantıklı yaneeeanam hepuniz akraba ciktiniz
Kız sen ordan taşın bence, hiçbi yeri bilmiyon kimseyi de tanımıyorsunAyyy canım hiç bilmiyorum ben
Bilirim seversin beni esmam Töbee töbee kız kaos yaratma. Çalışma yapçam tabiki. Ama öyle ovulasyon ateş ölçer falan uğraşmak istemiyorum.seymoaummm canmmm bacimmm. sen biliyon. benim sana karsi ne his ettigimi calisma yap lutfen senin sevincini gormek istiyorz
Kız dibimdeki zehrayi zor buldum,halanizi zorbulurum hahahCanım hadi gözün aydın, biliyorduk ama emin olduk. Kat be kat artsın inşallah.
canmmm cok sag ol umarim sanada nicesinese de nasip etsinMinnak ben burdayım diyordu zaten sağlıkla ilerlesin inşallah