İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım hadi gözün aydın, biliyorduk ama emin olduk. Kat be kat artsın inşallah. :KK66:❤️

OzgeMeteMoms OzgeMeteMoms canlar benim eşimin halası da kestel de oturuyor. Tam olarak oraları bilmem ama. Böyle büyük bir fm ismi yazan yere doğru giriyoruz. Acaba Moralfm miydi siz bilirsiniz belki
anam hepuniz akraba ciktiniz:KK66:

Ayyy canım hiç bilmiyorum ben
Canım hadi gözün aydın, biliyorduk ama emin olduk. Kat be kat artsın inşallah. :KK66:❤️

OzgeMeteMoms OzgeMeteMoms canlar benim eşimin halası da kestel de oturuyor. Tam olarak oraları bilmem ama. Böyle büyük bir fm ismi yazan yere doğru giriyoruz. Acaba Moralfm miydi siz bilirsiniz belki

anam hepuniz akraba ciktiniz:KK66:
Kız aslında bursa uzak nerde akraba çıkıcaz? Senle zorlasak daha mantıklı yaneee:KK66:❤️

Ayyy canım hiç bilmiyorum ben
Kız sen ordan taşın bence, hiçbi yeri bilmiyon kimseyi de tanımıyorsun :KK70:

seymoaummm canmmm bacimmm. sen biliyon. benim sana karsi ne his ettigimi calisma yap lutfen senin sevincini gormek istiyorz
Bilirim seversin beni esmam :KK68::KK70:Töbee töbee kız kaos yaratma. Çalışma yapçam tabiki. Ama öyle ovulasyon ateş ölçer falan uğraşmak istemiyorum.

Kız dibimdeki zehrayi zor buldum,halanizi zorbulurum hahah

X