- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
A Annelerin en yorgunu cok sevindim canim kesinleşmiş oldu ❤❤ Rabbim saglikla kavuştursun ❤⚘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun beee varlığını bile bilmek çok güzellamin canm daha yeni minnak
vala sana burdan ucarim seymos ova bence de gerek yok kuzu inan yumurtlama gunu insan zaten istiyoKız aslında bursa uzak nerde akraba çıkıcaz? Senle zorlasak daha mantıklı yaneee
Kız sen ordan taşın bence, hiçbi yeri bilmiyon kimseyi de tanımıyorsun
Bilirim seversin beni esmam Töbee töbee kız kaos yaratma. Çalışma yapçam tabiki. Ama öyle ovulasyon ateş ölçer falan uğraşmak istemiyorum.
Amin inşallahcanmmm cok sag ol umarim sanada nicesinese de nasip etsin
Tanıdığım cok ama arkadaş olarak komşu olarak yok canım hem ben gayet memnunumKız aslında bursa uzak nerde akraba çıkıcaz? Senle zorlasak daha mantıklı yaneee
Kız sen ordan taşın bence, hiçbi yeri bilmiyon kimseyi de tanımıyorsun
Bilirim seversin beni esmam Töbee töbee kız kaos yaratma. Çalışma yapçam tabiki. Ama öyle ovulasyon ateş ölçer falan uğraşmak istemiyorum.
panterim disi panterimmm. kuzum sende yasayacan ben bundan eminmolsun beee varlığını bile bilmek çok güzell
inşallah ablacım hepimiz tez zamanda hayırlı şekilde yaşarızpanterim disi panterimmm. kuzum sende yasayacan ben bundan eminm
Ahahah sen de haklısın canımmKız dibimdeki zehrayi zor buldum,halanizi zorbulurum hahah
çizkekim çizkek çok severim biliyorsun demi? Ben sana hamilesin bence demiş miydim?A Annelerin en yorgunu cok sevindim canim kesinleşmiş oldu ❤❤ Rabbim saglikla kavuştursun ❤⚘
Her ay aynı heycanla denemeye devam esmam sadece ekstra hiç bir şey yapmadan. Yapınca sonra ader olunca çok üzülüyorum. Ama bir dua öğrendim, hatta bugün o duayı okuduğu ay hamile kalan biriyle tanıştım. Sadece onu yapacağım.vala sana burdan ucarim seymos ova bence de gerek yok kuzu inan yumurtlama gunu insan zaten istiyo
Tabiki canım. Memnunsan sıkıntı yok. Sen baan bakma.Tanıdığım cok ama arkadaş olarak komşu olarak yok canım hem ben gayet memnunum
Oyy inşallah Kutsal panter kutsalım panterimpanterim disi panterimmm. kuzum sende yasayacan ben bundan eminm
Ahahah sen de haklısın canımm
çizkekim çizkek çok severim biliyorsun demi? Ben sana hamilesin bence demiş miydim?
Her ay aynı heycanla denemeye devam esmam sadece ekstra hiç bir şey yapmadan. Yapınca sonra ader olunca çok üzülüyorum. Ama bir dua öğrendim, hatta bugün o duayı okuduğu ay hamile kalan biriyle tanıştım. Sadece onu yapacağım.
Tabiki canım. Memnunsan sıkıntı yok. Sen baan bakma.
Oyy inşallah Kutsal panter kutsalım panterim
Yok daha belli degil Kutsalsekerpare ortaligi karıştırdıCizkek hamile mi.Aa hayırlı olsun,sağ salim kucagina al inşallah canım
Hadi inşallah ❤❤Yok daha belli degil Kutsalsekerpare ortaligi karıştırdı
Allah söyletti belki ❤Hadi inşallah ❤❤
inşallah hep beraber yaşarız şeymamAhahah sen de haklısın canımm
çizkekim çizkek çok severim biliyorsun demi? Ben sana hamilesin bence demiş miydim?
Her ay aynı heycanla denemeye devam esmam sadece ekstra hiç bir şey yapmadan. Yapınca sonra ader olunca çok üzülüyorum. Ama bir dua öğrendim, hatta bugün o duayı okuduğu ay hamile kalan biriyle tanıştım. Sadece onu yapacağım.
O duayı biz de öğrenebiliyor muyuz ? :)Ahahah sen de haklısın canımm
Nabayım beya uyicam bi bakam didim nabıyonuz :dabe bohcaci otruyorz sen na yapion
Benimki de 22sinde geliyor. Yani seninkinden bir gün sonra düşün hee bir de seninkinin mesela o günü boş, bir önü bir arkası dolu. Bu da şunu doğruluyor. Dün bir yazı okudum kızlar. Gebe kalma ihtimali en yüksek gün yumurglamadan önceki günmüş. Yalnız onun oranı da %26 düşünün yani. İkinci en yüksek oran da yumurtlamadan 2 gün önce %20lerde, 3. En yüksek gün ise yumurtlamadan bir gün sonra %10lara düşüyor yani. İhtimaller baya düşük. Zor olanı başaran hamişleri kutlar sağlık dilerimKız şimdi takvimime baktım benim ikinci akıntı 28 inde gelmiş,epey geç döllenme olmuş bende
Demediysem düşündüm o zamanAhaha demis miydin ki
Dikkat et kuzummm uyicamm bende bi bakm dedim bizim kızlar nabiyü didim :)Hastanede otururum canım sen nabarsın