- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu yazacamda bam yemekten korkuyorum al buda benden olsun cizme beni cizerim seniEvet yazmadın ya ask olsun senden asık olmaZ :))) :)))
Ahahah kız aslında ben çok severim yaaa. Sen sevmiyor musun gerçekten. Eşim de bayılır.inan seymos bende sevmiyorm
Seni gördüm daha iyi oldum Zehram. Bitt mi adetin?Kutsalsekerpare iyiyim kuzucum sen nasılsın :)
Kız şaka bir yana @merylstreep e hamilesin diye ısrar edip hamile çıkmayınca artık kimseye kesin konuşup yönlendirmek istemiyorum. Benim yüzümden insanlar umutlanmasınlar.Neeee.... kalbimden vurdun beni
canin sag olsun. hayatimBendende kırmızı kart 11 aralıktı 12 aralığn gecesi oldm şuan
Olmaz süprizi kaçarkiz baaaa da deyin. neymis o
Abla bu bamlar neye göre atılıyo :)kuzu yazacamda bam yemekten korkuyorum al buda benden olsun cizme beni cizerim seni
Bir dahaki bat i birlikte sayariz tatlim bizde sağlik olsunBendende kırmızı kart 11 aralıktı 12 aralığn gecesi oldm şuan
Canım geçmiş olsun mu diyim ne denir bilmiyorum, 2 Zehra ve ben gelecek aya artık umutlarBendende kırmızı kart 11 aralıktı 12 aralığn gecesi oldm şuan
kuzu. ben eti severim tatliyi degilAhahah kız aslında ben çok severim yaaa. Sen sevmiyor musun gerçekten. Eşim de bayılır.
Seni gördüm daha iyi oldum Zehram. Bitt mi adetin?
Kız şaka bir yana @merylstreep e hamilesin diye ısrar edip hamile çıkmayınca artık kimseye kesin konuşup yönlendirmek istemiyorum. Benim yüzümden insanlar umutlanmasınlar.
Sen de miinan seymos bende sevmiyorm
Valla kuzum bitti heraldeya ama kontrol etmedim yarın ederim :) bende seni gördüğüme cok sevindim:)Ahahah kız aslında ben çok severim yaaa. Sen sevmiyor musun gerçekten. Eşim de bayılır.
Kız şaka bir yana @merylstreep e hamilesin diye ısrar edip hamile çıkmayınca artık kimseye kesin konuşup yönlendirmek istemiyorum. Benim yüzümden insanlar umutlanmasınlar.
İnsallah bende sizle saymak istiyorum:))Bir dahaki bat i birlikte sayariz tatlim bizde sağlik olsun
Bende bende kuzum varmi artiranCanım geçmiş olsun mu diyim ne denir bilmiyorum, 2 Zehra ve ben gelecek aya artık umutlar
Ahahah kız aslında ben çok severim yaaa. Sen sevmiyor musun gerçekten. Eşim de bayılır.
Ben eti de severim tatlıyı da, hele bir de yapılmış önüme koyulmuşsa değmeyin keyfime.kuzu. ben eti severim tatliyi degil
Yumurtlamana falan dikkat et Zehra, kaçırayım deme aman.Valla kuzum bitti heraldeya ama kontrol etmedim yarın ederim :) bende seni gördüğüme cok sevindim:)
bende bilmiyorum. aklima su reklamin jenerik muzigi geliyor bbaaraaap baaaap bammm bammmAbla bu bamlar neye göre atılıyo :)
Kaç çıkması gerekiyor su ates ölçme işini bi yapamadim bensimdi dil altindan olc bir bakiyim
Ben de bu hafta ipin ucunu kacirdim ama hayirlisi bakalim yarin görecezBen dikkat edemedim bu hafta hastanelerdeydim malum ama tartilicam kuzum
kuzu suan kek pasta falan gormek istemiyorrrumm yoksa oggghhh olacak:)Sen de mi
Kuzu 19 Kasım bat artık adet olduktan sonra bakarım ona da benim adetim aksayacak mı ki:/Ben eti de severim tatlıyı da, hele bir de yapılmış önüme koyulmuşsa değmeyin keyfime.
Yumurtlamana falan dikkat et Zehra, kaçırayım deme aman.