- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
59 ama imkansız ya ben zayıflayamıyorum :) zaten bi çabam da yokhedef kac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
59 ama imkansız ya ben zayıflayamıyorum :) zaten bi çabam da yokhedef kac
et bitanmAhahahha abla bişey itiraf edeyim mi
Sen de gel tatlim istersen59 ama imkansız ya ben zayıflayamıyorum :) zaten bi çabam da yok
Benim bata son 8 gun kaldı yapsam olup olmadığı belli olur ozxmn herkeste aynı rakamlarsaevettt kuzum yumurtlamada genlde 36 nin ustu olur ama gebelik olursa. kademe kademe artiyor. 1 dere. hatta 1.5 derece falan
Ben YouTube dan bakıp sana mani yazıyodum:))))59 ama imkansız ya ben zayıflayamıyorum :) zaten bi çabam da yok
Sen sus bence ne var kilonda kiz ben tek çocukta halime bakanam ben oleyim bari. evlenirken 44 kiliydum simdi 56 falan oldum .bakalim 4 ten sonra ne olcak
Nereye kuzum:)Sen de gel tatlim istersen
kuzu takipte ol adete 1 2 gun kala zaten dusuyor hatta adet haftasina girinceBenim bata son 8 gun kaldı yapsam olup olmadığı belli olur ozxmn herkeste aynı rakamlarsa
hayırlı haberlerle inşallah abla eczaneye sordumda doktor yazması gerekiyo dedi müsait zamanda yazdıracam ismini bidaha bana söylermisinyarin sabah verecem cok heycanliyim bakalim ne cikacak dwger:) iyi ol kuzum sana dedigim seyi unutma enfeksiyon icin
Benim hedef hiç olamaz sanırım 60lar bile yok hedefimde 70lere düşsem ooo uçarım herhld59 ama imkansız ya ben zayıflayamıyorum :) zaten bi çabam da yok
Hamilelik icin kilo verenler grubumuz var oraya canimNereye kuzum:)
Tmm cnmkuzu takipte ol adete 1 2 gun kala zaten dusuyor hatta adet haftasina girince
Sen sus bence ne var kilonda kiz ben tek çocukta halime bak [/Q. sustum beybiciiimm
Ya ben iradesi kuvvetli biri değilim ya bu yemek konusunda ben zayıftım da hafızlıkta aldım öyle kaldı bana :/Benim hedef hiç olamaz sanırım 60lar bile yok hedefimde 70lere düşsem ooo uçarım herhld
Etiketle uçayım canım oraya :)))Hamilelik icin kilo verenler grubumuz var oraya canim
Sayfayi bulamiyırum yahuuu cheesecake-im benide etiketlermisin canımmHamilelik icin kilo verenler grubumuz var oraya canim
ula bende butum kemal sunal filmlerini aklima getiyordum cicek abbas. filmi tebrik ederim haince. bir planmisBen YouTube dan bakıp sana mani yazıyodum:))))
trendlerdwmme var. canmSayfayi bulamiyırum yahuuu cheesecake-im benide etiketlermisin canımm
Abla bende hafıza yok hatırlayamazdım ki ama bak itiraf ettimmm :)))ula bende butum kemal sunal filmlerini aklima getiyordum cicek abbas. filmi tebrik ederim haince. bir planmis