- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mani atışmasında bam olur mu bilemedim :/bende bilmiyorum. aklima su reklamin jenerik muzigi geliyor bbaaraaap baaaap bammm bammm
Bittimi lekelerin canım nasıl oldunİnsallah bende sizle saymak istiyorum:))
Ahahaha ben kendimden bahsediyordummmkuzu suan kek pasta falan gormek istemiyorrrumm yoksa oggghhh olacak:)
Sen kac kilosun canım bende kiloluyum daKilo konusunda bende muzdaribim ya durdu resmen ha
Sen de katil bizim gruba canimKilo konusunda bende muzdaribim ya durdu resmen ha
kuzu en son bunu yazayim bari. gorunen koy uzakta sayilmazzMani atışmasında bam olur mu bilemedim :/
Canım ayıptır söylemesi pedi değiştirmedim ondan emin değilim artık yarın belli olur herslde :)Bittimi lekelerin canım nasıl oldun
Ahahahha abla bişey itiraf edeyim mikuzu en son bunu yazayim bari. gorunen koy uzakta sayilmazz
Ben su an 88 89 gidip geliom ya senSen kac kilosun canım bende kiloluyum da
36.5. ve yukarisi kuzumKaç çıkması gerekiyor su ates ölçme işini bi yapamadim ben
Ne grubu cnmSen de katil bizim gruba canim
Ayyy bende 87Ben su an 88 89 gidip geliom ya sen
Himm yumdan sonra hep mi böyle seyretmesi gerekiyor ki yok adete yakin mi36.5. ve yukarisi kuzum
Hamilelik icin kilo vermek isteyenler diye bir konu var ordan birbirimizi motive ediyoruzNe grubu cnm
Etiketlersenz katilirimcnmHamilelik icin kilo vermek isteyenler diye bir konu var ordan birbirimizi motive ediyoruz
Tabiki ❤Etiketlersenz katilirimcnm
hedef kacAyyy bende 87
evettt kuzum yumurtlamada genlde 36 nin ustu olur ama gebelik olursa. kademe kademe artiyor. 1 dere. hatta 1.5 derece falanHimm yumdan sonra hep mi böyle seyretmesi gerekiyor ki yok adete yakin mi