- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
Hayalim ❤ bakinca anlarsin ne dmek istediğimi ❤kuzu sosyal medya hesabim yok kuzu esimin istegrami. var ikimiIn adina. ama yarin gelsin bakarim ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayalim ❤ bakinca anlarsin ne dmek istediğimi ❤kuzu sosyal medya hesabim yok kuzu esimin istegrami. var ikimiIn adina. ama yarin gelsin bakarim ondan
rabbimin isine karismam ama af etmesin:_(Diyicek hiç bir şey bulamiyırum buluyomda bam yerim Allah affetsin
tamama kuzu bakarim benHayalim ❤ bakinca anlarsin ne dmek istediğimi ❤
Biliyorum yarin tarti günümüz unuttun mu tatlimmm ❤ verirsin kuzum seninki cok degil benim 20 kilo vermem gerekKilo vermen lazim dedi 10 kilo fazlam vardaaaa
kolay gelsin sana ozaman :) kontrole gittinmi kan verdinmi. bende iyiyim çok şükür ablakasiniyormmm kuzum burnum ozellikle. iyi sayilirim sen nasilsin bakem
Tam esmalik bi sayfaaaHayalim ❤ bakinca anlarsin ne dmek istediğimi ❤
yarin sabah verecem cok heycanliyim bakalim ne cikacak dwger:) iyi ol kuzum sana dedigim seyi unutma enfeksiyon icinkolay gelsin sana ozaman :) kontrole gittinmi kan verdinmi. bende iyiyim çok şükür abla
Artıkın çizkek sevmiyorumKutsalsekerpare tatlimmm bana kizacan diye selam da veremiyorum nasilsin canisi?
Haha evet ❤❤Tam esmalik bi sayfaaa
Ben dikkat edemedim bu hafta hastanelerdeydim malum ama tartilicam kuzumBiliyorum yarin tarti günümüz unuttun mu tatlimmm ❤ verirsin kuzum seninki cok degil benim 20 kilo vermem gerek
Deli doluyum diye mi kaçın dedin Ahahahha :) :)vallah iki tane zehra var ama sen daha. deli dolusun tabi ki senden bahsediyorm
yok kuzu en son asik atismasi yaptik ya daha yazamadim ondan. dedimDeli doluyum diye mi kaçın dedin Ahahahha :) :)
inan seymos bende sevmiyormArtıkın çizkek sevmiyorum
kiz baaaa da deyin. neymis oHaha evet ❤❤
Evet yazmadın ya ask olsun senden asık olmaZ :))) :)))yok kuzu en son asik atismasi yaptik ya daha yazamadim ondan. dedim
Neeee.... kalbimden vurdun beniArtıkın çizkek sevmiyorum