- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 37
Midene iyi gelir yatttim bende ağrim geçmedi bakim kizçeler napıyor dedim girer girmez tebessüm ettirdiniz bana sağolunun canlarrragzimda sakiz cigniyorm:) sen ne yapion
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midene iyi gelir yatttim bende ağrim geçmedi bakim kizçeler napıyor dedim girer girmez tebessüm ettirdiniz bana sağolunun canlarrragzimda sakiz cigniyorm:) sen ne yapion
Insallah canım ama sıkı çalışmakla olsaydı keske sadece bende kilo problemi var olmayabilir deanam seninde olsun bir zahmet bende 7 kez falan olmussa olmustr gibisindeydim biraz daha bekle cancazim
puhahaayy benm karsi komsum var massalh .enine boyuna baya sisman hatta lakabida sisko o haliyle 5 cocuk yapti. hic alakasi yok kuzumInsallah canım ama sıkı çalışmakla olsaydı keske sadece bende kilo problemi var olmayabilir de
Kilo dedinde insülin direncime baktirdim dün ben şükür yok şimdilik ama beni diyetisyenee yolladiInsallah canım ama sıkı çalışmakla olsaydı keske sadece bende kilo problemi var olmayabilir de
kuzzu ne demisler tebbeaum en guzel hediye :) bu yuzden haydi sende gulumseMidene iyi gelir yatttim bende ağrim geçmedi bakim kizçeler napıyor dedim girer girmez tebessüm ettirdiniz bana sağolunun canlarrr
Maşşallah bizde mi var milletmi şansli anlamadim vallahipuhahaayy benm karsi komsum var massalh .enine boyuna baya sisman hatta lakabida sisko o haliyle 5 cocuk yapti. hic alakasi yok kuzum
hosgeldin cancazimcanlaarr nasılsınız
İyiyim şekerim sencanlaarr nasılsınız
Ahahahha abla benden mi bahsediyorsun yoksa sen :)) :))kacin zehraaaaa geldi:)
anam kadin erkek cocugum olsun diye denedi o kadr ama hep kizi oldu. en son bitanesini aldirmis guya sezeyan olamaZmis nasl kiziyorm su. cocuklarini aldiranlaraMaşşallah bizde mi var milletmi şansli anlamadim vallahi
Hoşbulduk ablacım nasılsınhosgeldin cancazim
iyiyim bende kuzum sen hastaneye gitmiştin noldu sonuçlarİyiyim şekerim sen
vallah iki tane zehra var ama sen daha. deli dolusun tabi ki senden bahsediyormAhahahha abla benden mi bahsediyorsun yoksa sen :)) :))
Insallah canim ❤. Esma instagramin var mi mrsjessicaroberts diye biri var bir baksanapuhahaayy benm karsi komsum var massalh .enine boyuna baya sisman hatta lakabida sisko o haliyle 5 cocuk yapti. hic alakasi yok kuzum
Neden diyestisyene yolladi o zmaan canimKilo dedinde insülin direncime baktirdim dün ben şükür yok şimdilik ama beni diyetisyenee yolladi
kasiniyormmm kuzum burnum ozellikle. iyi sayilirim sen nasilsin bakemHoşbulduk ablacım nasılsın
Diyicek hiç bir şey bulamiyırum buluyomda bam yerim Allah affetsinanam kadin erkek cocugum olsun diye denedi o kadr ama hep kizi oldu. en son bitanesini aldirmis guya sezeyan olamaZmis nasl kiziyorm su. cocuklarini aldiranlara
kuzu sosyal medya hesabim yok kuzu esimin istegrami. var ikimiIn adina. ama yarin gelsin bakarim ondanInsallah canim ❤. Esma instagramin var mi mrsjesicaroberts diye biri var bir baksana
Neden diyestisyene yolladi o zmaan canim
Kilo vermen lazim dedi 10 kilo fazlam vardaaaaInsallah canim ❤. Esma instagramin var mi mrsjesicaroberts diye biri var bir baksana
Neden diyestisyene yolladi o zmaan canim