- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simdi dil altindan olc bir bakiyimVar canim
36.5 ciktisimdi dil altindan olc bir bakiyim
hesablayinca yumurta gununuze geliyor bence. bugunu degerlendir yumurtan catlamistrKizlar, batim 24 kasimdi, inanilmaz bit sol bacak agrim cekme gibi bel agrim kasik karin agri, krampi var. Bugun akinti mi lekelenmemi anlayamadigin bisey oldu. Hastanrdr tahlil verdim sonuc bekliyorum belli olur mu? Ay bu komuda bu kadar cahil oldugumu hic bilmiyordum.
atesin fena degil yarinda olc egerki dusme olursa gebelik yok ama ustune cikarsa kuzu sevin36.5 cikti
aman olsun canm bebek tutuniyir rahim buyuyor vucuda baski yapiyor o yuzdrn agriyor
hahhh soyle sikayet yokAman sağlam tutunsun da ben çekmeye razıyım canım.
Bakalim hayirlisi canim belli olur bir kaç güneatesin fena degil yarinda olc egerki dusme olursa gebelik yok ama ustune cikarsa kuzu sevin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinve kizlar inanmayacaksiniz benm en buyuk kizim anne benm kardesim olcak karinin icinde erkek bebek var. demisti. sipa
aynen oyle canm en son iliski ne zamn olduBakalim hayirlisi canim belli olur bir kaç güne
cok sag olun darisi tum bekleyen anne adaylarina :)Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Dünaynen oyle canm en son iliski ne zamn oldu
cilgin kadin bir 13 gun onceden bahsediyorm
Hhaahha Allah sizi emiicilgin kadin bir 13 gun onceden bahsediyorm
:):) su emojeleri gorunce bnde kafami salliyormHhaahha Allah sizi emii
agzimda sakiz cigniyorm:) sen ne yapionSelamm kizlarrrr napıyuz bakimm
Adetten sonra 2 aralik a kadar 1 bos 1 dolu seklinde. 2 araliktan sonra 5,9,11 aralıkcilgin kadin bir 13 gun onceden bahsediyorm
anam seninde olsun bir zahmet bende 7 kez falan olmussa olmustr gibisindeydim biraz daha bekle cancazimAdetten sonra 2 aralik a kadar 1 bos 1 dolu seklinde. 2 araliktan sonra 5,9,11 aralık