- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
Ohh maşallah cok net belli tebrikler :)Kizlar adetime 5 gün var silikte olsa varmi yoksa sadece benmi goruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh maşallah cok net belli tebrikler :)Kizlar adetime 5 gün var silikte olsa varmi yoksa sadece benmi goruyorum
Bebişimmm biz 2 kez denedik.. Birinci ay öylesine bir tarihti yani yumurtlama dönemimle alakası olmayan bir tarihti. 2.si yumurtlama dönemimdeydi.Evett size biiiirr soruuu. Herkes kaçıncı ay denemesi olduğunu yazabilir mi? Hamiş olanlarda kaçıncı ayında hamile kaldıklarını yazabilirler. Merakla bekliyorum cevapları.
Kizlar adetime 5 gün var silikte olsa varmi yoksa sadece benmi goruyorum
Hayırlı olsun canımKizlar adetime 5 gün var silikte olsa varmi yoksa sadece benmi goruyorum
tabiki varrrrKizlar adetime 5 gün var silikte olsa varmi yoksa sadece benmi goruyorum
sen ne yaptin kuzuNe siligi canim bayagi net çıkmış ❤ tebrikler ❤ en yakin zamanda kan ver canım
Adeti bekliyorum canim son testlerimde bisey yok ne golge ne baska biseysen ne yaptin kuzu
adetti gecti miAdeti bekliyorum canim son testlerimde bisey yok ne golge ne baska bisey
2 gün gecti ama takvime göreadetti gecti mi
Ay hadi inşallah ❤2 gün gecti ama takvime göre
Aynen bariz gozukuyor cnm hayrli olsn kan ver bence hemenKizlar adetime 5 gün var silikte olsa varmi yoksa sadece benmi goruyorum
Kizlar adetime 5 gün var silikte olsa varmi yoksa sadece benmi goruyorum
benKızlar hamile olmasna rağmen hala benim gibi adet sancısı çeken var mı?Arada baya baya ağryo geçiyor.
daha hasas test alsan2 gün gecti ama takvime göre
Onu da düşündüm eşime söylemiştim gelirken al diye unutmuşdaha hasas test alsan
aman olsun canm bebek tutuniyir rahim buyuyor vucuda baski yapiyor o yuzdrn agriyorNormal bişeydir İnşAllah ya.Günde iki üç kere ağrıyor sonra geçiyor.Allah tan fazla kasık ağrım olmuyor.
peki evde ates olcerin var miOnu da düşündüm eşime söylemiştim gelirken al diye unutmuş
Var canimpeki evde ates olcerin var mi